Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

rapidshare

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
835 Wyświetlenia
win
win

siemanko, nie jestem ostatnio na czasie ale ciekawi mnie czy jest jakas strona gdzie mozna znalezc prawie wszyustko co sie szuka tak jak to bylo kiedys z rapidshare megaupload itd? zapodajcie przyklady jak ktos ma pojecie

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Krzysiek02

Napisane przez win
siemanko, nie jestem ostatnio na czasie ale ciekawi mnie czy jest jakas strona gdzie mozna znalezc prawie wszyustko co sie szuka tak jak to bylo kiedys z rapidshare megaupload itd? zapodajcie przyklady jak ktos ma pojecie

exsite.pl, darkwarez.pl, torrenty prywatne

Odpowiedz
Cytat
win Autor wątku
win

ok chyba zle sie wyrazilem albo ty mnie nie zrozumiales ;p chodzi mi o to na ktorym serwisie jest najwiecej plikow bo chce wykupic sobie premium gdzies gdzie najwiecej ludzi uploaduje dane, kiedys to bylo rapidshare. a dzis jak to wyglada?

Odpowiedz
Cytat
szoker22

Tych serwisów jest tak duzo teraz ze ciezko to stwierdzic ktory ma najwiecej plikow

Odpowiedz
Cytat
win Autor wątku
win

to poprosze pierwsze 3 najwieksze ktore ci do glowy porzyjda. i jeszcze pytanie czy warto w ogole kupic premium, czy jednak sa inne opcje szybkiego pobierania plikow, p2p nie zaliczam do szybkich opcji, p2m nie interesuje mnie

Odpowiedz
Cytat
Krzysiek02

Napisane przez win
ok chyba zle sie wyrazilem albo ty mnie nie zrozumiales ;p chodzi mi o to na ktorym serwisie jest najwiecej plikow bo chce wykupic sobie premium gdzies gdzie najwiecej ludzi uploaduje dane, kiedys to bylo rapidshare. a dzis jak to wyglada?

Wejdź w kilka newsów i sprawdź na jakie najczęściej wrzucają albo wykup sobie konto tu i będziesz mógł pobierać ze wszystkich.

Odpowiedz
Cytat
bariox

wejdź na darkwarez.pl tam w dziale prośby generują linki na free.
Na polskim rynku najwięcej wrzucają na egofiles.com i catshare.net

Odpowiedz
Cytat
boxer82

z płatnych nopremium.pl jest dobre (korzystałem rok temu i było ok)
Za opłata masz dostęp do rapidshare , catshare , i innych share . ktoś mi pisał że dołozyli równiez z chomika (nie wiem)

Dobra alternatywa dla wyboru jednego serwisu

jak ktos zna inna takie serwiosy jak nopremmium to niech je wpisze tu (może beda tansze)

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

to rapodshare jeszcze istnierje :thinking:

Odpowiedz
Cytat