siemanko, nie jestem ostatnio na czasie ale ciekawi mnie czy jest jakas strona gdzie mozna znalezc prawie wszyustko co sie szuka tak jak to bylo kiedys z rapidshare megaupload itd? zapodajcie przyklady jak ktos ma pojecie
Napisane przez win
siemanko, nie jestem ostatnio na czasie ale ciekawi mnie czy jest jakas strona gdzie mozna znalezc prawie wszyustko co sie szuka tak jak to bylo kiedys z rapidshare megaupload itd? zapodajcie przyklady jak ktos ma pojecie
exsite.pl, darkwarez.pl, torrenty prywatne
ok chyba zle sie wyrazilem albo ty mnie nie zrozumiales ;p chodzi mi o to na ktorym serwisie jest najwiecej plikow bo chce wykupic sobie premium gdzies gdzie najwiecej ludzi uploaduje dane, kiedys to bylo rapidshare. a dzis jak to wyglada?
Tych serwisów jest tak duzo teraz ze ciezko to stwierdzic ktory ma najwiecej plikow
to poprosze pierwsze 3 najwieksze ktore ci do glowy porzyjda. i jeszcze pytanie czy warto w ogole kupic premium, czy jednak sa inne opcje szybkiego pobierania plikow, p2p nie zaliczam do szybkich opcji, p2m nie interesuje mnie
Napisane przez win
ok chyba zle sie wyrazilem albo ty mnie nie zrozumiales ;p chodzi mi o to na ktorym serwisie jest najwiecej plikow bo chce wykupic sobie premium gdzies gdzie najwiecej ludzi uploaduje dane, kiedys to bylo rapidshare. a dzis jak to wyglada?
Wejdź w kilka newsów i sprawdź na jakie najczęściej wrzucają albo wykup sobie konto tu i będziesz mógł pobierać ze wszystkich.
wejdź na darkwarez.pl tam w dziale prośby generują linki na free.
Na polskim rynku najwięcej wrzucają na egofiles.com i catshare.net
z płatnych nopremium.pl jest dobre (korzystałem rok temu i było ok)
Za opłata masz dostęp do rapidshare , catshare , i innych share . ktoś mi pisał że dołozyli równiez z chomika (nie wiem)
Dobra alternatywa dla wyboru jednego serwisu
jak ktos zna inna takie serwiosy jak nopremmium to niech je wpisze tu (może beda tansze)