Siema. Wybiera sie ktos moze?
Miejsce: Mikołajki i okolice
cena biletu Rally Pass na 3 dni 99zl oczywiscie sa drozsze jakies niby lepsze.
Ja musze jechac, a narazie nie mam jeszcze ekipy.
Siema. Wybiera sie ktos moze?
Miejsce: Mikołajki i okolice
cena biletu Rally Pass na 3 dni 99zl oczywiscie sa drozsze jakies niby lepsze.
Ja musze jechac, a narazie nie mam jeszcze ekipy.
od 97r jestem na kazdym kormoranie ( rajd polski pozniej) - pierwszy rok kiedy nie mamy kwater zaklepanych ani jeepa , jak bys mial juz cos ustalone wal priv i do zobaczenia na oesach
Nie mam nic ustalone wlasnie. Dzis zamawiam bilet i szukam noclegu, jade 12 i co bedzie to bedzie.
Ja się chyba wybieram, zależnie czy brat skołuje kasę. na prawdę obsada będzie w tym roku mega a w 2014 mówi się o WRC... Byłem w 2009 i od tego momentu I love rally
Jutro lista zgłoszeń, podobno Hołek i Kajto R5... W ogóle taka prowizoryczna, którą widziałem ma blisko 20zawodników w topowych furach, przy czym trudno typować który może wygrać bo to może być każdy
no jak R5 to na grubo. Ja to głownie na Kubice tam jade.
@Witcher1990 masz cos ogarniete jakies spanie? Ja obdzwoniłem całe Mikołajki i wszytsko zajete...
No ale moglem sie spodziewac ze tak bedzie i nie czekac az znajomi dowiedza sie 1 wrzesnia ze nie jada jednak.
Ja jestem bardzo niepewny bo raz, ze mam sporo poprawek/wpisów/pierdół to tak na prawdę jestem przywiązany do brata. Jeśli on nie będzie miał kasy/nie dostanie kolejnego urolopu to nawet nie mam co marzyć, że tam pojadę ;/
Co do spania to my zrobilibyśmmy tak jak w 2009r czyli albo jedziemy do pobliskiej wsi nad jeziorko i tam rozbijamy namiot bo jest tego cała masa albo będziemy spać gdzieś przy osach, tubylcy jeśli się ładnie z nimi pogada nie robią problemów byle nie wpierniczać sie na chama w pole choć teraz jesienią nie ma w co się pakowac:)
to lipa... na namiot to troche za zimno juz i ja nie bede autem dlatego nie mam zamiaru sie z tym wszystkim jakos przemieszczac, a zostawic sie boje bo to polska.
Sie pouzbrajali w R5 chyba boja sie Kubicy.
Bilet zamowiony, pokoj zarezerwowany (jedno wolne miejsce mam w pokoju jak cos). do zobaczenia na SS.
Ale wam zazdroszcze
mam nadzieje ze sie za rok wybiorę.Wrzucie jakies fotki :heart:.Wrzucam plan relacji na Eurosport:
Rajd Polski LIVE:
Plan relacji na żywo w kanale Eurosport:
Sobota, 14 września 2013: Mrągowo 1 (25.16 km): 11:30 - 12:30, Mrągowo 2 (25.16 km): 18:00 - 19:00
Niedziela, 15 września 2013: Mateuszek 1 (26.02 km): 10:00 - 11:00, Mateuszek 2 (26.02 km): 18:00 - 19:00
Nie mam za duzo zdjec bo telefonem to nci ciekawego nie dalo sie zrobic.
Ale zmontowalem na szybko filmik z przejazdu oesów 2 i 5 baranowo.