Przejdź do forum
pytanie odnośnie Kr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pytanie odnośnie Krakowa i imprez

14 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,367 Wyświetlenia

Hejka

W przyszły weekend wybieram się z kumplem na 10 dni do Krakowa. I takie pytanie do zorientowanych: gdzie bawić w tygodniu? Mamy zamiar całe 10 dni poświęcić na imprezowaniu ale przydałyby się jakieś wskazówki gdzie bawić w dni typu poniedziałek, wtorek itd :) .

Z góry dzięki za rady.

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
piotr88m
PokerStrategist

Akademiki AGH BABILON :f_drink:
A tak to całe miasto :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
OcoChodzi
Oldschool Grinder

W takie dni rok temu działo się coś w Aferze(klubowa muzyka). Niedawno byłem właśnie we wtorek i mało dziewczyn było w Aferze więc pochodziliśmy po rynku(wiadomo tam znajduje się większość klubów - jest klub na klubie:)) i było dużo ludzi w klubie Four.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki

Ten klub Four brzmi nieźle. W Aferze byłem podczas mojej ostatniej wizyty z pół rok temu i nie powiem kilka ciekawych akcji tam widziałem :) . Np jakiś nabity koleś skoczył z balkonu na parkiet :D :D . Nie no było grubo :)

A co do akademików to nie mam tam żadnych znajomych także daruję sobie ten kierunek :)

Odpowiedz
Cytat
ptaku93
PokerStrategist

Od siebie polecam klub Shine. Nie wiem czy znasz strone where2be( http://www.where2b.org/events/Krakow). Tam można znaleść większosć imprez które odbywają się w krakowskich klubach.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki ptaku93/ Dopiszę Shine do swojej listy :)

Odpowiedz
Cytat
Fosterek
Elite Grinder

Wtorek - Prozak 2.0
Sroda - Coco
Piatek - The Point

Wg mnie najlepsze imprezy w te dni w tych klubach sa :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Poniedzialek - Shakers
Wtorek - Prozak 2.0
Środa - Prozak 2.0
Czwartek - Prozak 2.0
Piatek - Prozak 2.0
Sobota - Prozak 2.0
Niedziela - afterek po sobocie :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No prosze. Z wasza pomoca calkiem niezly plan mi sie uklada :) . W Coco bylem w ktorys czwartek i bylo calkiem calkiem nie powiem :)

Jesli idzie o Prozac to bylem w sobote i w sumie byla chu... wyszedlem po 1 piwie. Moze dlatego ze dopiero ludzie sie schodzili. Tam chyba imprezy na dobre rozkrecaja sie po polnocy co? Mam na mysli te weekendowe imprezy bo w tygodniu to tez chyba inaczej jest.

Odpowiedz
Cytat
simqn
PokerStrategist

W poniedziałek i wtorek raczej wszędzie jest słabo (ewentualnie imprezy organizowane np Kakao ^^), w środę w Four jest wizualnie dużo osób ponieważ panie piją za darmo :f_drink:, w czwartek spoko impreza w Aferze z bębniarzem..., piątek-sobota Shine, Prozak, Shakers, Frantic lub Afera. Ja prawie zawsze jestem w Aferze jeżeli chcesz sobie potańczyć to jest tam bardzo duży ścisk. W piątek i sobotę od 2 w nocy w Domovka na barze za 2PLN piwo, bania etc.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A wlasne simqn .... . Widze, ze jestes obeznany w temacie :) . Warto wyrabiac te Kakao-Card?

Odpowiedz
Cytat
simqn
PokerStrategist

Zawsze to zniżka na alko
Poniedziałek - Gorączka 3zł
Wtorek - Afera 3zł
Czwartek - Afera 3zł do północy chyba potem 6zl
Sobota- Coco 8zł
Niedziela - Afera 3zł
mogłem coś pokręcić xD

Odpowiedz
Cytat
Fosterek
Elite Grinder

Zapomniales o jednym drobnym szczegole ze to piwo za 3zl w aferze smakuje gorzej niz jakby ktos Ci tam naszczal :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok dzieki all za porady :). Na pewno sie przydadza :) . Od 14 do 23 bawie w KRK, a od 25 do 5tego we Wroclawiu. Dzieki all za porady i zycze Wam all w nowym roku uber ultra zabawy. Pamietajcie :"YOLO" :) . Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat