O której wychodzi nasz fighter ?
nie wiem o której, ale padłem na cyc jak zobaczyłem mroczka, a potem jeszcze wywiad z nim. nie mam pojęcia na kiego grzyba pokazują ich w trakcie walk w małym okienku w dole ekrany wraz z ich głupimi grymasami na twarzy. straszna padaka
włączyłem tv na walkę Jan Blachowicz vs. Julio Brutus. Mega kozak. Super polak gościa kontrolował a akcja końcowa gniotła w fotel. lewy high kick (piszczelą) i prawy sierp. Pozamiatał go. Nie pamiętam nawet czy tak ładną akcję widziałem, gdy śledziłem gale pride (ehhh....pride....to se nevrati)
update nr2. występ artystyczny jakiejś pani w aranżacji alphaville - big in japan, która kaleczy język angielski i zapomina text. żenada....
nie wiecie może co to za piosenka leciała podczas wejścia jednego z fighterów (while boys ~~ albo white boys ~~ znajdowało się w refrenie, może mieć już kilkanaście lat, kojarzy mi się z U2/Depeche Mode)?
z góry dzięki!!:)
Kibicujemy Łotyszowi, bo jest sponsorowany przez Full Tilt Poker?
EDIT: Jego przeciwnik też ma loga FTP, więc nie wiadomo komu kibicować :P.
Swoją drogą w świetle polskiego prawa, ciekawe jak zostanie to odebrane. Przecież reklamowanie poker roomów jest zabronione :).
FullTiltPoker zareklamował się na Łotyszu.
EDYCJA: Zajebiste te niebieskie spodenki.
Napisane przez Skoczek608
nie wiecie może co to za piosenka leciała podczas wejścia jednego z fighterów (while boys ~~ albo white boys ~~ znajdowało się w refrenie, może mieć już kilkanaście lat, kojarzy mi się z U2/Depeche Mode)?z góry dzięki!!:)
a może wild boys duran duran
@Thorek - masz na myśli ten fight łotysza z amerykańcem? walka parterowa. standard. jeżeli jest ciekawe submission to także bardzo chtnie to oglądam. mnie się nawet podobało. koleś jest dobry w te klocki i całkowicie narzucił swój styl łotyszowi
Kto mi powie gdzie na necie mogę obejrzeć nie mam polsatu tylko cyfre a żona nie dopuści mnie i tak do TV
słaba ta walka była i jeszcze przegrałem 5zl bo stawialiśmy z siostra
(najpierw musiałem ja przekonać zeby ogladnela chociaż przez chwile, potem żeby postawiła na tego w niebieskich gaciach
)
Napisane przez toony122
słaba ta walka była i jeszcze przegrałem 5zl bo stawialiśmy z siostra(najpierw musiałem ja przekonać zeby ogladnela chociaż przez chwile, potem żeby postawiła na tego w niebieskich gaciach
)
Gambler imo
Napisane przez Thorek
Kibicujemy Łotyszowi, bo jest sponsorowany przez Full Tilt Poker?EDIT: Jego przeciwnik też ma loga FTP, więc nie wiadomo komu kibicować :P.
Swoją drogą w świetle polskiego prawa, ciekawe jak zostanie to odebrane. Przecież reklamowanie poker roomów jest zabronione :).
Nie znam sie na FTP ale oni mieli Full Tilt Poker .net, a jak dobrze pamiętam kiedys na forum pisali ze z net jest tylko oprogramowanie do darmowej gry a na prawdziwa kasę jest z FTP.com