Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pudzian Fight

150 Posty
43 Użytkownicy
0 Reakcje
9,931 Wyświetlenia
Kaczmarol

O której wychodzi nasz fighter ?

149 odpowiedzi

nie wiem o której, ale padłem na cyc jak zobaczyłem mroczka, a potem jeszcze wywiad z nim. nie mam pojęcia na kiego grzyba pokazują ich w trakcie walk w małym okienku w dole ekrany wraz z ich głupimi grymasami na twarzy. straszna padaka

włączyłem tv na walkę Jan Blachowicz vs. Julio Brutus. Mega kozak. Super polak gościa kontrolował a akcja końcowa gniotła w fotel. lewy high kick (piszczelą) i prawy sierp. Pozamiatał go. Nie pamiętam nawet czy tak ładną akcję widziałem, gdy śledziłem gale pride (ehhh....pride....to se nevrati)

update nr2. występ artystyczny jakiejś pani w aranżacji alphaville - big in japan, która kaleczy język angielski i zapomina text. żenada....

nie wiecie może co to za piosenka leciała podczas wejścia jednego z fighterów (while boys ~~ albo white boys ~~ znajdowało się w refrenie, może mieć już kilkanaście lat, kojarzy mi się z U2/Depeche Mode)?

z góry dzięki!!:)

Thorek

Kibicujemy Łotyszowi, bo jest sponsorowany przez Full Tilt Poker?

EDIT: Jego przeciwnik też ma loga FTP, więc nie wiadomo komu kibicować :P.

Swoją drogą w świetle polskiego prawa, ciekawe jak zostanie to odebrane. Przecież reklamowanie poker roomów jest zabronione :).

kaczuba

FullTiltPoker zareklamował się na Łotyszu. :)

EDYCJA: Zajebiste te niebieskie spodenki. :D

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol

Koleś ma na gaciach logo FTP :f_confused:

maciejush

Zajedobre są te niebieskie gacie. Sam chciałbym takie:D

SeBiX7

jest jakieś bounty za ich wyeliminowanie? :facepalm:

mazaq

za pudziana 100$

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol

chyba ciut więcej mazaqu

Thorek

Cóż za emocjonujący fight. Poleżeli 15 minut i kasiora wpadła. Dobra fucha ;D.

Napisane przez Skoczek608
nie wiecie może co to za piosenka leciała podczas wejścia jednego z fighterów (while boys ~~ albo white boys ~~ znajdowało się w refrenie, może mieć już kilkanaście lat, kojarzy mi się z U2/Depeche Mode)?

z góry dzięki!!:)

a może wild boys duran duran

@Thorek - masz na myśli ten fight łotysza z amerykańcem? walka parterowa. standard. jeżeli jest ciekawe submission to także bardzo chtnie to oglądam. mnie się nawet podobało. koleś jest dobry w te klocki i całkowicie narzucił swój styl łotyszowi

mazaq

obczajcie na starsach z jakim donkiem gram :facepalm:

djcosmo

Kto mi powie gdzie na necie mogę obejrzeć nie mam polsatu tylko cyfre a żona nie dopuści mnie i tak do TV

toony122

słaba ta walka była i jeszcze przegrałem 5zl bo stawialiśmy z siostra :f_cool: (najpierw musiałem ja przekonać zeby ogladnela chociaż przez chwile, potem żeby postawiła na tego w niebieskich gaciach :D )

runninlikejesus

zmienić żone!

co do submissions

mogę to oglądaći oglądać. genialna technika

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol

Napisane przez toony122
słaba ta walka była i jeszcze przegrałem 5zl bo stawialiśmy z siostra :f_cool: (najpierw musiałem ja przekonać zeby ogladnela chociaż przez chwile, potem żeby postawiła na tego w niebieskich gaciach :D )

Gambler imo :facepalm:

kaczuba

Napisane przez toony122
przegrałem 5zl

Toż nawet 1 big blind nie jest. :facepalm:

boxer82

Napisane przez Thorek
Kibicujemy Łotyszowi, bo jest sponsorowany przez Full Tilt Poker?

EDIT: Jego przeciwnik też ma loga FTP, więc nie wiadomo komu kibicować :P.

Swoją drogą w świetle polskiego prawa, ciekawe jak zostanie to odebrane. Przecież reklamowanie poker roomów jest zabronione :).

Nie znam sie na FTP ale oni mieli Full Tilt Poker .net, a jak dobrze pamiętam kiedys na forum pisali ze z net jest tylko oprogramowanie do darmowej gry a na prawdziwa kasę jest z FTP.com