siema
zna ktos jakas pewna/wiarygodna strone platna zeby byla dobra jakosc na 100%?
siema
zna ktos jakas pewna/wiarygodna strone platna zeby byla dobra jakosc na 100%?
Napisane przez socosoco
dzieki, ale tutaj juz przelew chyba nie dojdzie na wieczor
allegro/automat
a co sadzicie o tych platnych transmisjach z meczyki.pl?
czy jest dobra jakosc i nie buforuje?
dzieki marcino18, juz spr na allegro
i wysla mi od razu kod? nie beda chcieli platnosci PayU? i jeszcze jedno czy da sie na jednym kodzie 2 transmisje odpalic?
Ja dzisiaj zamawialem 2 kody i w ciagu 3 minut miałem. Dwoch transmisji niby nie mozna, ale u mnie np. działa. ♦
Napisane przez marcino18
platnosc payu, mozesz na 2 kompy ale chyba placi sie w dniach
jak placi sie w dniach? tzn ze dostane 3 kody i moge 2 wpisac na 2 transmisje?
nie, mozesz kupic np kod na 30dni i pozniej oddac 5dni na rzecz tego abys mogl przez 10 dni ogladac na 2 kompach
zrazilem sie ostatnio do weeb.tv przy ostatniej kolejne LM, nie dalo sie ogladac niestety bo mieli tak ogromne problemy z serwerami, ktos korzysta regularnie i moze potwierdzic, ze wszystko jest juz ok?
dzis serwery moga byc mocno przeciazone, po to pierwszy raz kupilem dostep zeby miec swiety spokoj wiec nie strasz mnie kNoq001
Napisane przez kNoq001
zrazilem sie ostatnio do weeb.tv przy ostatniej kolejne LM, nie dalo sie ogladac niestety bo mieli tak ogromne problemy z serwerami, ktos korzysta regularnie i moze potwierdzic, ze wszystko jest juz ok?
Korzystam regularnie, ale nie potwierdzę.
Ciągle zdarzają się im wpadki. A to wyłączają cały canal+ na kilkadziesiąt minut, a to przerywa połączenie z nadawcą (nie jest to wina internetu, bo mam 60mb/s i działa płynnie), a to po prostu przeciążenia, bo siedzi miliard małolatów i ogląda "swoją barcę"
Ruskie HD za darmo na sopcascie, oglądałem tam już kilka meczy i działa ok. http://livefootball.ws/11636-champions-league-psg-barcelona.html
Tylko nikomu nie mówcie, ściśle tajne
Napisane przez SnikerS89
Ruskie HD za darmo na sopcascie, oglądałem tam już kilka meczy i działa ok. http://livefootball.ws/11636-champions-league-psg-barcelona.htmlTylko nikomu nie mówcie, ściśle tajne
![]()
Też dobre. Jedyne, co mnie na weebie irytuję, to cyklicznie pojawiający się taki irytujący dźwięk, który trudno mi nazwać. Tak 'pyka', też tak macie?
Napisane przez BleakAmaranth
Jedyne, co mnie na weebie irytuję, to cyklicznie pojawiający się taki irytujący dźwięk, który trudno mi nazwać. Tak 'pyka', też tak macie?
Refresh i jest ok.
Komu dziś weeb przycina?