Witam nie wiedziałem gdzie się wypowiedzieć na ten temat więc napiszę tutaj w tym dziale. Zostałem oszukany przez osobę o nicku xxx. Zaufanie miałem spore chociaż osoby nie znam z reala ale poznalismy się na poker roomie pozniej zaczelismy wspólnie analizować rozdania i gralismy wspolne turnieje. Człowieka znałem od ponad 6 miesiecy. Pewnego dnia nie mogłem wypłacić środków zgromadzonych na PS na konto MB poniewaz mialem zablokowane po 3 próbach nieudanych logowania przez oczywiscie nie powołaną osobę
. Kiedyś on mnie poprosił abym jemu wyplacił wygrana z freerolla którego zagrał wiec przetransferował mi kasę niedużą i wyplaciłem odrazu na swoje MB ponieważ gram często i wypłaty odrazu trafiają po jego transferze. Przerzucilem mu miedzy MB i było ok. Ja również po zablokowaniu konta ktoś probował hasło złamać musiałem skany dowodu dosłać i to trwa wiadomo a potrzebowałem gotówki przerzucic na inna platforme. Poprosiłem jego. Siema tackles mozesz mi wypłacic na MB kase $$? bo mB swoje mam zablokowane. Dodam, że mam 2 konta na MB jedno osobiste a drugie firmowe, tylko problem w tym ze jak wpłacało sie z głównego indywidualnego to wypłacic mozna było tylko na takie same wiec też opcja moja odpadała bo do wyplat na PS adres sie nie zgadzał. Zgodził sie wykonałem transfer gotówki w zeszłym tygodniu w środę. Nastepnego dnia napisal ze ma 2 konta ojca i swoje i przyczepili sie o skany niby ze wyplata wstrzymana bo ten sam IP adres ja ok to poczekamy. Dzien kolejny ze do 72h wyjdzie przelew do jego MB, aby mi mógł przelać kasę. Ja myślę spoko poczekamy. Mija kolejne dni niedziela poniedzialek wtorek i cisza nie pisze nie ma go na gadu-gadu. Piszę mu co jest grane? oszukałeś mnie? . Napisalem do supportu zapytanie ze przelew koledze wyslalem i czy go otrzymał bo mialem zablokowane konto MB. Odpisali mi ze tak otrzymał i wypłacone srodki zostały odrazu ulokowane na koncie MB. No to sie w^&$$^&lem pojechalem po nim na gg oczywiscie nie odpisuje, bo czemu niby miał by. To moja lekka przestroga dla innych którzy poznaja ludzi w sieci na poker roomach polaków.
Pozdrawiam Forumowiczów