Przejdź do forum
Przeksięgowanie Eur...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przeksięgowanie Euro

9 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
311 Wyświetlenia
Janeare

Hej,

który PR działa w Euro i można na nim wpłacić środki kartą a przelać je gdzie indziej np. na konto albo skrilla? Znacie coś? Albo mogę komuś z Was przelać. Mam 190E na karcie której termin ważności mija 31 sierpnia a jestem na wakacjach i te środki musiałabym potem odbierać w banku, pisać podanie, składać dokumenty i ogólnie dużo zachodu. Napiszcie, dzieki.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Skibcio

Witaj Janeare,

Gdzie byłaś jak Ciebie nie było _o:

Chyba na każdym poker roomie możesz założyć konto w €. Jeśli chodzi o stoły do gry to jest to podstawowa waluta do gry m.in. w sieci iPoker, Microgaming oraz na Unibet Poker.

Lista partnerskich poker roomów PokerStrategy.com znajdziesz poniżej:

-> Najlepsze bonusy pokerowe online

Tylko jeśli pieniądze te masz na karcie to możesz je wpłacić bezpośrednio na Skrill lub wypłacić je w bankomacie. Nie musisz robić takich "obejść" :thinking:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Janeare Autor wątku
Janeare

Jak w bankomacie? W Euro? Albo na Skrilla jak wpłacić? Z karty prepaid? Mam dwa dni więc trzeba coś wyczarować.

Odpowiedz
Cytat
Janeare Autor wątku
Janeare

Przez Skrilla raczej nie wpłace bo trzeba karte potwierdzać a karta prepaid nie odczytam historii, poza tym trwa to kilka dni.

A przy okazji jak zobaczyć pozostałą historię na koncie Skrill, teraz wyświetla mi kilka pozycji i nie ma pełnej historii nawet jak klikam wszystkie transakcje. I gdzie jest skrzynka kontaktowa, kiedyś była.

W bankomacie z tego co widzę jakieś dziwne przeliczniki i wypłacę jak już to Euro a po co mi Euro.

Więc w jakim PR mogę wpłacić kartą bez weryfikowania i potem zmienić metodę wypłaty, np. poprzez kolejną wpłatę przez Skrill.

Odpowiedz
Cytat
Janeare Autor wątku
Janeare

Jejq czemu nic nie piszecie, zna ktoś jakiś myk, może jakaś wirtualna karta, próbowałam entropay ale nie pójdzie gdyż karta do 7 miesiąca i napisało że invalid, może jakiś room co przyjmuje wpłaty w Euro kartą albo kasyna, napiszcie.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Wybacz, ale nie bardzo rozumiem jaki masz problem. Masz pieniądze na karcie i dlaczego nie możesz ich wpłacić na Skrill lub na poker room. To nie trwa kilka dni, a kilka minut.

Na wszystkich poker roomach możesz wpłacić pieniądze mając kartę w Euro. Na każdym poker roomie możesz zostać poproszona o weryfikację.

Odpowiedz
Cytat
Janeare Autor wątku
Janeare

Karta jest do dzisiaj, na Skrilla sobie nie mozna wpłacić bo przeprowadzają kilkudniową weryfikacje, poza tym to karta prepaid. Potrzebuje miejsca gdzie moge przelać środki aby nie musieć ich wypłacać w banku gdzie płaci się za tę operację.

Odpowiedz
Cytat
kamil90

przeciez jak masz karte z waluta euro i zaplacisz w jakies innej walucie karta to samo to sobie przewalutuje..

Odpowiedz
Cytat
Janeare Autor wątku
Janeare

Napisane przez kamil90
przeciez jak masz karte z waluta euro i zaplacisz w jakies innej walucie karta to samo to sobie przewalutuje..

Tak zrobiłam ale to była słaba opcja, wolałam coś kupić w Euro albo gdzieś wpłacić Euro. Z 200E po przewalutowaniu wzięło prawie 40zł a dodatkowo będę musiała wydać na przesyłkę zwrotną do sklepu.

Odpowiedz
Cytat