Witam wszystkich,
Robi się coraz cieplej i pewnie na dniach na dobre zawita do nas wiosna. Czas ruszyć trochę swoją pupcię i wyjść na świeże powietrze. Tym bardziej, że zbyt długie przesiadywanie przed komputerem nie sprzyja naszemu zdrowiu :).
Chciałbym wszystkim graczom z Krakowa zaoferować lekcje/treningi TENISA ZIEMNEGO lub SQUASHA.
Moje doświadczenie to około 10 lat gry w TENISA, liczne turnieje, i wiele rozegranych meczy. Również zadowoleni klienci, a w szczególności dzieci, które nieraz miałem okazję trenować w wakacyjnych szkółkach.
W SQUASH-a gram od około roku, ale czuje się na tyle pewnie, że spokojnie mogę nauczyć kogoś grać, lub poprawić grę.
Poza tym oferuję bardzo atrakcyjne ceny lekcji prywatnych lub w grupie, naprawdę warto, bo nigdzie takich nie znajdziecie. Oczywiście organizuję sprzęt, rezerwację kortu i inne rzeczy, wystarczy tylko przyjść i dobrze się bawić :).
Mam nadzieję, że zaciekawi kogoś ta oferta :). Bardziej szczegółowe informację chętnie podam na PRIVA. Moje GG(6297606) lub mail pieszczoh@tlen.pl .
Pozdrawiam pieszczoch (Przemek)