Przejdź do forum
prosba o szybka oce...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

prosba o szybka ocene

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
591 Wyświetlenia
SubSilver

witam wszystkich.
wzielo mnie dzis na male podsumowanie i tez kilka zmian w mojej grze. w zwiazku z tym jakby komus sie chcialo to mialbym wielka prosbe aby rzucil okiem na kilka moich statystyk i powiedzial co jest zle. a zle napewno jest jeszcze duzo rzeczy :)

wiem ze jest na forum dzial do oceny statystyk ale az tak bardzo nie zalezy mi na profesjonalnej ocenie przez trenera dlatego pisze tutaj.

gram troche zmodyfikowanym MSS. mianowicie wkupuje sie za 40BB, ale odchodze dopiero jak przekrocze 100BB...jest to spowodowane tym ze po kilku wygranych PS nie wpuszcza juz na stoliki z 40BB i trzeba wchodzic za 80/100BB. w zwiazku z tym musialem tez troche zmodyfikowac zakres rak z konkretnych pozycji itp. obecnie jestem na granicy NL2/NL5 chociaz przez to co sie zdarzylo przez ostatnie 3 dni widze ze jeszcze troche na NL2 bede musial zostac :)

w ostatnich trzech tygodniach wygladalo to mniej wiecej tak:
za wszelkie wytkniecie mi moich beldow i glupot bede wdzieczny :)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
ZolnierzSkez

Zle jest przede wszystkim to, ze grasz MSS.

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Napisane przez ZolnierzSkez
Zle jest przede wszystkim to, ze grasz MSS.

:truestory:

+1kk

Poziom na micro jest tak niski, że ucieka Tobie masa value jeśli grasz za mniej niż 100bb.
Poza tym za niski vpipv/prf/3bet, (choćby z tego powodu, że grając tak ciasno jesteś na minus przez blindy)

Odpowiedz
Cytat
SubSilver Autor wątku
SubSilver

witam
dzieki chlopaki za zainteresowanie :)

co do tego MSS/BSS to jakos narazie nie moge sie przestawic zeby zacznac od 100bb...kiedys gralem na gieldach a tam priorytetm jest nie stracic...tutaj niby podobnie chociaz duzo wieksza waga przykladana jest do tego zeby wyciagnac jak najwiecej :) szczegolnie na mikro...zobaczymy moze niedlugo przejde calkowicie na gre od 100BB...poki co powiekszylem troche zasieg rak:

Napisane przez Janosikgdy
Poza tym za niski vpipv/prf/3bet

VPIP - 17,49
PFR - 16,49
3bet preflop - 7,82
3bet total - 839
lepiej teraz troche? :)

Odpowiedz
Cytat