Przejdź do forum
Problem z pracą mag...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z pracą magisterską.

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
982 Wyświetlenia
pawellllpoker
Oldschool Grinder

Witam!

Mam problem z pracą magisterską, to znaczy nie z jej napisaniem ale ze zdobyciem materiałów potrzebnych do jej napisania. Chodzi o to że w firmie którą wybrałem jako źródło danych nie udostępnią mi potrzebnych materiałów, a że znajomości w żadnych firmach nie mam to obcemu udostępnić mogą jedynie sprawozdania finansowe i to też nie chętnie.

Zależy mi na materiałach z których mógłbym napisać tą część pracy:

ROZDZIAŁ 3. METODYKA ANALIZY KOSZTÓW
3.1. Analiza kosztów jednostkowych
3.2. Analiza kosztów bezpośrednich i pośrednich
3.3. Analiza progu rentowności
3.4. Możliwość redukcji kosztów

Chodzi tam o rachunki kosztów. Wiem, że na forum siedzi bardzo dużo osób i byłbym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś kto ma firmę albo jakieś dojścia, albo po prostu pisał też na temat analizy kosztów i ma do zdobycia materiały potrzebne do napisania tych podrozdziałów to bardzo prosiłbym o pomoc i przesłanie ich.

Z góry dziękuję na pomoc.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
pawellllpoker Autor wątku
pawellllpoker
Oldschool Grinder

Ponawiam prośbę bo jest to dla mnie na prawdę ważna sprawa.

Odpowiedz
Cytat
Maksymus007
PokerStrategist

wybacz mi złośliwość, ale co na to promotor? Bo zgodzil sie zebys pisał taką prace, nie majac pewnosci,ze jakas firma takie dane udostepni?
I rozumiem,ze raporty finansowe spolek gieldowych sa zle?

Odpowiedz
Cytat
pawellllpoker
Oldschool Grinder

Co do promotora to własnie sprawa wygląda tak, że to on przydzielał nam tematy, a kiedy chciałem mu wytłumaczyć, że nie jestem w stanie zebrać potrzebne dane i nie chciałbym pisać takiego tematu to powiedział, że on na to nic nie poradzi a ja muszę mieć te dane, dlatego właśnie napisałem na forum bo ja niestety nie mam jak załatwić sobie takich materiałów. A co do sprawozdań finansowych to właśnie możliwość zdobycia takich danych jest łatwa ale niestety do mojej pracy w ogóle są nie przydatne.

Odpowiedz
Cytat
casalinga87
Oldschool Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
pawellllpoker
Oldschool Grinder

Ponawiam prośbę ponieważ bardzo zależy mi na zdobyciu tych materiałów, jestem skłonny nawet zapłacić za ich udostępnienie. Może znajdzie się osoba, która pisała na podobny temat i jest w stanie podzielić się takimi materiałami.

Odpowiedz
Cytat