witam.
wczoraj bylem zmuszony nabyc nowy modemo-router, w zwiazku ze zmiana predkosci internetu przez operatora (netia z 1mb/s na 4 mb/s).wybor padl na model d-link (konkretnie: DSL-2640B) i pojawily sie schody gdyz nie jestem w stanie pograc ani na partypoker ani na everescie ;(. Pobieram oprogramowanie ze stron instaluje i nie laczy mi z lobby chociaz otrzymuje komunikaty iz polaczenie jest bardzo dobre (party poker), mysle ze jest to wina zlej konfiguracji modemu, prawdopodobnie jestem na jakims dziwnym porcie i blokuje mnie (domysl:)) ale nie jestem w stanie ustalic gdzie i co mam kliknac by zmienic owe ustawienia. poznalem magiczna strone (wpisac w adresie przegladarki)192.168.1.1 jako login i haslo podac admin, admin. Okazuje sie ze nie moge tez otwierac czesci stron poczawszy od smiesznej naszej klasy a skonczywszy na gierkach na facebooku, twierdze i jestem gleboko przekonany ze problem jest do rozwiazania ale wykracza on poza moje umiejetnosci. Czy ktos z Was spotkal sie z takim problemem i udalo sie go naprawic?? Z gory dziekuje za pomoc jak i poswiecony czas.
Niech moc flopa bedzie z Toba.