a jesli pilem alkohol 5 lat i mam napisac ze 5 lat prawie codziennie siedziałem pod sklepem ?
Napisane przez Mateusz9316
a jesli pilem alkohol 5 lat i mam napisac ze 5 lat prawie codziennie siedziałem pod sklepem ?
napisz ze pracowales w tym sklepie i zajmowales sie dystrybucja towarów wysokoprocentowych.
Odświeżę trochę temat.
Jak kreatywnie załatać lukę w CV i czy przyznawać się do gry w pokera? Ewentualnie jakich synonimów użyć dla sformułowania granie w pokera online (Specjalista od inwestycji krótkoterminowych w czasie rzeczywistym w Rational Gropup?). Skończyłem magistra prawie rok temu, mam prawko, doświadczenie zawodowe tylko jakieś praktyki i oczywiście kilka lat pokera. Nie chcę oczywiście iść pracować fizycznie, ani na umowie zleceniu.
@Rumunus, nie mam dziury w CV, ale jak najbardziej w zainteresowaniach holdem jest podany. Na większości rozmów (poza jedną nieudaną), na których byłem, pracodawca zwracał na to uwagę i zawsze uważał to za plus. Zdarzyło mi się trafić na nałogowego gamblera, ale także i na gościa, który jest prezesem i urlopy spędza w kasynach. Ogólnie wbrew pozorom ludzie nie wstydzą się hazardu i sami o tym też otwarcie mówią, ot takie moje spostrzeżenie.
Rumunus napisz tak: Specjalista ds. analizy strategii pokerowej pod kątem teorii gier, rachunku prawdopodobieństwa, statystyki i psychologii
Napisane przez Rumunus
Odświeżę trochę temat.
Jak kreatywnie załatać lukę w CV i czy przyznawać się do gry w pokera? Ewentualnie jakich synonimów użyć dla sformułowania granie w pokera online (Specjalista od inwestycji krótkoterminowych w czasie rzeczywistym w Rational Gropup?). Skończyłem magistra prawie rok temu, mam prawko, doświadczenie zawodowe tylko jakieś praktyki i oczywiście kilka lat pokera. Nie chcę oczywiście iść pracować fizycznie, ani na umowie zleceniu.
a na jakie stanowisko chcesz aplikowac? to bardzo wazne, nalezy to uszyc na miare