Przejdź do forum
Praca dyplomowa - p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Praca dyplomowa - prosba o pomoc (jakis admin by sie przydal:))

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
925 Wyświetlenia

Witam,

nazywam sie lukasz mancewicz i obecnie jestem studentem 4 roku Napier university w edynburgu i jestem w prakcie pisania pracy dyplomowej pod tytulem 'Alternative business models and revenue streams for on-line business.'

Chchcialem sie zapytac i tu chyba glownie administratorow, albo kogos wyzej ;) jak i z kim z pokerstrategy.com moglbym sie skontaktowac w celu uzyskania informacji na temat firmy, sposobu jej dzialania i zasad wspolpracy z pokerroomami? :)

prosil bym bardzo o pomoc poniewaz moja prace chcialem oprzec na pokerstrategy i kilku poker roomach.

pozdrawiam :)

8 odpowiedzi
letsgamble92
PokerStrategist

ciekawy pomysl,
zycze powodzenia! _thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

heh dzeki... tylko boje sie ze wlasciciele, ze tak powiem, moga nie byc zbyt chetni do przedstawienia sposobu dzialania ich firmy... ;/ o ile znajde jakis kontakt z kims kto moglby mi takich informacji udzielic...

salyk
Oldschool Grinder

Podrzuciłem link do tematu naszym administratorom. Jutro rano ktoś powinien tutaj zajrzeć ;)

Pozdrawiam serdecznie

mazaq
PokerStrategist

Napisane przez salyk
Podrzuciłem link do tematu naszym administratorom. Jutro rano ktoś powinien tutaj zajrzeć ;)

Pozdrawiam serdecznie

To sami z siebie nie zaglądają do pogawędek ?( :ayfkm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez salyk

Pozdrawiam serdecznie

dziekuje baaardzo ;)

kapelusznik
Oldschool Grinder
bolek147
PokerStrategist

juz nic

Cześć mancuss.

Serdecznie zapraszam napisz do nas na: polish@pokerstrategy.com.

Pozdrawiam.