Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pomocy kac gigant

28 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
4,388 Wyświetlenia
damianpat

JAK W TEMACIE, pomocy, BO JA ZDYCHAM I JEST MI ŹLE
POMÓŻ MI PROSZĘ

27 odpowiedzi
galer

Jak mawiał C. Pazura w filmie "Sztos": "...bo pić to trzeba umić!"

shinthps

idź spać imo

;d

damianpat Autor wątku
damianpat

właśnie wstałęm

Byqu

Kefirek, kakało i najlepiej się wyrzygaj. Jeśli nie masz zgagi to albo piwo (i kontynuowanie libacji) lub coś o zasadowym odczynie tj. Brokuły, seler (najlepszy) lub biała kapucha.... Osłabisz w ten sposób nadkwasotę w organizmie spowodowaną nadużyciem alkoholowym.

bastian081

wsadź głowę w śnieg

ekonom

To chyba kac gigantus ?(

Kroplówka z glukozą i witaminami, ale komu ja to tłumaczę :facepalm:

BSCpl

Podobno najlepszy sposob na kaca to nie pic dzien wczesniej... _mad:

Dlatego nigdy nie dopuszczaj do kaca, proponuje zaczac od konserwy z pianka, potem jakis utrwalacz np. w postaci "cwiartki".

Pamietaj, dobrze leczony kac moze potrwac i tydzien _thumbsup:

zbysio

walnij trzy piwka i spac :f_biggrin:

Fafarafa

Wypij conajmniej litr wody w ciągu 1-2 minut. Żołądek powinien wyrzucić z siebie wszystko co Cie truje. Jak poczujesz się nieco pewniej to spróbuj zjeść coś delikatnego i najlepiej słodkiego np. kanapkę z dżemem/miodem i wrzuć coś na ból głowy etc.

Potem to już inwencja własna...browar, klin, ganja, sen :)

tomboysil

reds + 2 tyskie po nim

Fishu88

Imho wypij butelkę wody mineralnej, zarzuć do tego 2 ibupromy czy co tam masz pod ręką i idź się przespać z godzinkę - na pewno będziesz w dużo lepszym stanie jak się obudzisz. ;>

Mi zawsze pomaga dłuższy niż normalnie prysznic ale nie wiem czy to działa w każdym wypadku ;>

Jeżeli nie masz dzisiaj nic sensownego do roboty to tak jak było już powiedziane - 2/3 piwka i chill out :D

Jak masz coś dzisiaj do ogarnięcia to polecam siłownię albo inną forme aktywności fizycznej - zmęczysz się nieludzko ale kac zniknie :)

Pozdro a ja sam lecę walczyć ze swoim kacem ;p

elpatoo

Kefir + sok pomidorowy, jak juz to sie ulozy to jakies buleczki z miodem lub dzemem.

Do tego prysznic, cieply dlugi lub goraca kapiel.

Unikaj kawy, herbata moze byc ale oslodzona mocno.

PatriceMilev

"damian na gigancie" ;D

bersu

ja jak nie mam nic waznego do roboty to wale piwko i klina a pozniej melanz, zeby nie dopuscic do kaca...

a jesli mam cos waznego do zalatwienia to dzwonie do dziewczyny (jeszcze nie mieszkamy razem) i prosze o kroplowke :) jakie to szczescie miec dziewczyne po ratownictwie medycznym i na studiach lekarskich.. zawsze wynosi z karetki kilka kroplowek na takie "okazje".. podlacza, 20-30 minut i jak nowo narodzony! :D

jest chyba nawet cos takiego jak pogotowie kacowe - tylko to drogo kosztuje, z kilkaset zlotych... az sie zastanawiam czy nie otworzyc czegos takiego :)

mazaq

dlaczego masz kaca :rolleyes:

shovi

Też wczoraj byłem na mega bibie (do domu akurat wbiłem na walkę Adamka:D ) i zawsze wlewam przed spaniem w siebie 0,5 wody (mineralnej:D ) i następnego dnia nie mam nigdy kaca _thumbsup:

z rana zimniutki kefirek , jak bardzo meczy to 2-3 browary zalatwia sprawe ;)

Żyjesz, Damian? :D

damianpat Autor wątku
damianpat

NIECH WRAZLIWI NIE CZYYTAJĄ BO SĄ BRZYDKIE TREŚCI

nie jest dobrze, wróciłem do domu o 5 i takoż skończyłem pić
wstałem o 12 i wciąż wymiotuję :( żółcią

zastanawiam się czy nie wdrożyć sobie jakiegoś leczenia, ale dam sobie czas do 18

teraz to juz trochę wymioty spowodowane moją psychiką, pomyślę sobie o kieliszku ciepłej wódki i od razu lecę do łazienki

IDĘ NA ROLKI JAK MAM UMRZEĆ TO CHOCIAŻ NA ROLKACH

NO I ZOBACZĘ CZY JAK BĘDĘ RZYGAŁ NA ROLKACH CZY DOSTANĘ DODATKOWY NAPĘD