Przejdź do forum
Polska kryptowaluta

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Polska kryptowaluta

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
986 Wyświetlenia
ilops

Wędrując po necie natknąłem się na zapowiedzi polskiej kryptowaluty, która ma w założeniu zawojować nasz rynek.

Wszyscy znają historię bitcoina i tego ile na tym można było zarobić w przeciągu 3 lat. Dlatego wydaje mi się, że to może być okazja, tymbardziej z promocją, jaka jest dana.

Polacy lubią zarabiać małym wysiłkiem, najlepiej za darmo! Polski PLNcoin rusza za 3 dni, a autorzy postanowili rozreklamować swoją walutę dając ją za darmo wszystkim rejestrującym się i polecającym. Na ten cel przeznaczono 2 000 000 PLNcoinów z przewidywanych 38 540 000, czyli tylu ilu jest w tej chwili Polaków. Każdy nowo zarejestrowany otrzymuje 100 PLNcoinów na start i 30 PLNcoinów za każdego poleconego.

Przy rejestracji podaje się adres e-mail. Owszem, istnieje ryzyko, że to jest jakiś fake i fabryka bazy mailingowej, dlatego nie polecam podawania swojego głównego adresu e-mail. Mimo wszystko, chyba warto zaryzykować, bo wierzę w pomysłowość polaków i w to, że a nóż wypali, i może nie z takim wielkim sukcesem jak w przypadku bitcoina, ale nawet i o połowe niższy byłby bardzo satysfakcjonujący.

Możecie pomyśleć, że jest to reklama, w pewnym sensie jest. Ale nie do końca, bo tylko przekazuję informację z potencjałem zarobku bez ryzyka straty.

http://2mln.plncoin.org/rejestracja/Rwn45p3t46kOpZtMRc33DkXEOR5N8p3NQhP

Rejestrując się z powyższego linku, dajesz zarobić mi.

Natomiast jeżeli nie chcesz się odwdzięczyć za tak cenną informację - http://plncoin.org/ - link dla Ciebie.

Może to tylko podpucha, dlatego nie polecam podawać swojego głównego maila. Jeżeli to podpucha, to tylko narazisz się na trochę spamu.

A kto wie... może wypali tak jak w przypadku BITcoina?

Dzięki za uwagę, pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
MatthewHaller

Natknąłem się na to wcześniej w internetach, ale sposób w jaki to opisałeś uczynił to jeszcze bardziej zabawnym, więc

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
:yaoming : :yaoming : :yaoming : :yaoming : :yaoming : :yaoming :

Mam nadzieję, że ludzie, którzy się łapią na takie akcje mają chociaż twardą dupę, przyda im się w życiu.

Odpowiedz
Cytat
ilops Autor wątku
ilops

Napisane przez MatthewHaller
Natknąłem się na to wcześniej w internetach, ale sposób w jaki to opisałeś uczynił to jeszcze bardziej zabawnym, więc

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
:yaoming : :yaoming : :yaoming : :yaoming : :yaoming : :yaoming :

Mam nadzieję, że ludzie, którzy się łapią na takie akcje mają chociaż twardą dupę, przyda im się w życiu.

hehehe

Odpowiedz
Cytat
SpartakusPL

Da się to kopać, i nawet pojawiło się na jednej giełdzie.
Osobiscie, mój komputer nie generuje pradu :happy: a i tak niemal go wczoraj usmażyłem, komputer od brata też. chwila zabawy jaką przeznaczyłem na ten biznes była ciekawą lekcją o bitcoinach :coolface: i o tym ze ustawiając limit temperatury gpu 100 stopni mozemy zrobic krzywde naszym miejscom pracy :truestory:

200 plncoinów zgarnałem do portfela, moze kiedys sprawdze cene i będe bogaty :milord:

Odpowiedz
Cytat
ilops Autor wątku
ilops

Ja posiadam 460 plncoinów ;) Rzeczywiscie, pojawiła się walutka na giełdzie, ale na razie szału nima. Szkoda, że nie sprzedałem części, gdy stała po 0.0007 BTC. Ale miejmy nadzieję, że waluta nie upadnie

Odpowiedz
Cytat

CacheCoin idzie ładnie w górę, można pomyśleć nad kupnem.

Odpowiedz
Cytat
SpartakusPL

jaka wartosc 1 btc?

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Odpowiedz
Cytat