Przejdź do forum
Politechnika Warsza...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Politechnika Warszawska - kto się wybiera :) ?

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
2,450 Wyświetlenia
manuelos
PokerStrategist

Siema
są już pierwsze wyniki na PW, więc chciałbym spytać kto tam się wybiera ;)
Ja osobiście od lutego ( a może i od października ) będę na makro, czyli elektronika, informatyka i telekomunikacja ;)

10 odpowiedzi
balnior
PokerStrategist

Informatyka EiTI październik , więc się pewnie zobaczymy na wydziale :D

manuelos Autor wątku
manuelos
PokerStrategist

dziś złożyłem dokumenty ;) podnoszę wątek :)

Matematyka
: )

ja już mam za sobą ^^

manuelos Autor wątku
manuelos
PokerStrategist

jednak od lutego, nie podali nawet listy nowej na październik bo nikogo z rezerwowej nie wzięli :(

Powodzenia Panowie na elce :) Wytrwałości życzę, szczególnie Koledze na makro :) Chociaż jakoś niedawno został zmieniony program nauczania i kilka przedmiotów, które wcześniej uchodziły za najcięższe zostały albo usunięte, albo rozbite, albo przeorganizowane i teraz są jednymi z najłatwiejszych. Kolega na informatyce będzie miał sporo łatwiej (choć może po tych zmianach poziom trudności trochę się przybliży). Osobiście właśnie piszę magisterkę (projektowanie analogowych układów scalonych) więc mogę Wam powiedzieć, że z pewnością sporo na EiTI się nauczycie. Na koniec w ramach agitacji Kolegę z makro zapraszam już teraz do Zakładu Metod Projektowania w Mikroelektronice w IMiO. Natomiast tym, że luty czy październik w ogóle głowy sobie nie zawracaj, po paru semestrach i tak wszystko się pomiesza i nie będzie wiadomo kto kiedy zaczynał. Ciesz się z dłuższych wakacji, opierdzielaj się, grinduj, albo idź do jakiejś pracy trochę dorobić.
Pozdro.

manuelos Autor wątku
manuelos
PokerStrategist

wybieram się właśnie do pracy:) najchętniej poszedłbym do jakiegoś serwisu komputerowego :)
Mam nadzieję że sobie poradzę na makro z tego względu że zawsze kręciła mnie elektronika ( co nie znaczy że cokolwiek z niej umiem ) a dobrze radzę sobie z fizyką i infą ;)

demontaczki
PokerStrategist

Jak dostałem świadectwo maturalne w dłoń to wiedziałem że budo wita
Tak więc wybieram się tam z 3 kumplami z klasy
Podobno jak zgłosi się chęć wspólnych zajęć z kimś to dostaje się identyczne plany zajęć
Słyszał ktoś coś o tym?

losprados
PokerStrategist

da się da się :) ogólnie na elce bardzo dużo da się załatwic ;) tylko bądźcie mili dla pań w dziekanacie.

mati133
Elite Grinder

Rowniez PW - WIP - automatyka i robotyka