Siema
są już pierwsze wyniki na PW, więc chciałbym spytać kto tam się wybiera
Ja osobiście od lutego ( a może i od października ) będę na makro, czyli elektronika, informatyka i telekomunikacja
jednak od lutego, nie podali nawet listy nowej na październik bo nikogo z rezerwowej nie wzięli
Powodzenia Panowie na elce
Wytrwałości życzę, szczególnie Koledze na makro
Chociaż jakoś niedawno został zmieniony program nauczania i kilka przedmiotów, które wcześniej uchodziły za najcięższe zostały albo usunięte, albo rozbite, albo przeorganizowane i teraz są jednymi z najłatwiejszych. Kolega na informatyce będzie miał sporo łatwiej (choć może po tych zmianach poziom trudności trochę się przybliży). Osobiście właśnie piszę magisterkę (projektowanie analogowych układów scalonych) więc mogę Wam powiedzieć, że z pewnością sporo na EiTI się nauczycie. Na koniec w ramach agitacji Kolegę z makro zapraszam już teraz do Zakładu Metod Projektowania w Mikroelektronice w IMiO. Natomiast tym, że luty czy październik w ogóle głowy sobie nie zawracaj, po paru semestrach i tak wszystko się pomiesza i nie będzie wiadomo kto kiedy zaczynał. Ciesz się z dłuższych wakacji, opierdzielaj się, grinduj, albo idź do jakiejś pracy trochę dorobić.
Pozdro.
wybieram się właśnie do pracy:) najchętniej poszedłbym do jakiegoś serwisu komputerowego
Mam nadzieję że sobie poradzę na makro z tego względu że zawsze kręciła mnie elektronika ( co nie znaczy że cokolwiek z niej umiem ) a dobrze radzę sobie z fizyką i infą
Jak dostałem świadectwo maturalne w dłoń to wiedziałem że budo wita
Tak więc wybieram się tam z 3 kumplami z klasy
Podobno jak zgłosi się chęć wspólnych zajęć z kimś to dostaje się identyczne plany zajęć
Słyszał ktoś coś o tym?
da się da się
ogólnie na elce bardzo dużo da się załatwic
tylko bądźcie mili dla pań w dziekanacie.