Ciekawe czy dziś pamięta że to napisała
gorzej jesli przez nasze posty wisi teraz gdzies na drzewie w lesie i znajda ja dopiero za kilka dni
wszyscy pójdziemy do pierdla
Napisane przez BaSingSe
masz 15 lat rozumiem ?:D nie obraź się, ale ja na twoim miejscu podziękowałbym tej panience, że pokazała Ci z jakim facetem byłaś ^^weź wolne od pokera, wyjdź gdzieś ze znajomymi, zabaw się ze swoim hobby... życie jest takie piękne =-)
This! Zdrowe podejście to podstawa.
haha mnie bardziej bawią forumowe grono koniobijców co chce pocieszać na priv
Napisane przez trzasku
Jak chcesz pogadac skype trzaskuuuMoże coś doradzę
![]()
trzasku ty podstępny romantyku
Napisane przez leszczu7
haha mnie bardziej bawią forumowe grono koniobijców co chce pocieszać na priv![]()
Napisane przez trzasku
![]()
![]()
Serio pisałem, nie wiem czemu ale sporo osób się przede mną otwiera i im lepiej po rozmowie
Napisane przez trzasku
Serio pisałem, nie wiem czemu ale sporo osób się przede mną otwiera
i im lepiej po rozmowie![]()
I wszystko jasne
Napisane przez trzasku
Napisane przez leszczu7
haha mnie bardziej bawią forumowe grono koniobijców co chce pocieszać na priv![]()
Napisane przez trzasku
![]()
![]()
Serio pisałem, nie wiem czemu ale sporo osób się przede mną otwiera i im lepiej po rozmowie
![]()
Jak rozumiem to nie pierwszy przypadek twoich podstępnych technik uwodzicielskich ale poprzedni "klienci" usatysfakcjonowani i "otwarci" na kolejne doznania?
Może zamiast w karty jakąś klinike online otwórz no nie wiem na przykład "boski trzasku otworzy cie z potrzasku"
Lekcja pierwsza: przyłapałaś na zdradzie? Głowa do góry damo.
Bluffcatch with queen high
Lekcja druga no tu już bym przeszedl do konkretow zapraszasz dwie pary do konferencji dokładasz swojego "króla" i mamy klasyczny full house KKKQQ czyt. gangbang na pełnej chacie
Wiadomo jak laska jest nazwijmy to niskiej półki ( takie 2/10) zawsze mozesz wyjac asa z rekawa i ułożyć strita " od tyłu" żeby zbytnio twarzy nie widziec
Bez kitu tak serio to współczuje lasce - nie dość, że dzisiaj będzie miała kaca, doła to jeszcze moralniaka, że rozpętała bekowy temat.
Niestety My faceci nie rozumiemy Kobiet i na odwrót. Większość z Nas ma zwykłe podejście tj. pomyślimy : "pier.... kur...sko ch.. Jej na imię za to dzi.... zdradziła" po czym dzwonimy po prawdziwych przyjaciół i idziemy się upić nie mając wyrzutów, że na drugi dzień będzie Nas ta kwoka umoralniała, a niestety laski popadają w płacz, który jest poprzedzony alkoholem podczas których potrzebują wsparcia i potrafią właśnie w rozmowie nawet puścić się z byle kim, kto okaże chociaż odrobinę wsparcia i kto będzie przy Niej w tych trudnych chwilach, co faceci też potrafią wykorzystać, stąd pewnie Trzasku chciał pokazać, że On taki serdeczny i uczynny - zawsze gotów wysłuchać, doradzić i pomóc byleby zaplusować ♠_biggrin:
Finalnie pewnie Dziołcha wytrzeźwiała dzisiaj, został mały kac, wieczorem przyjdzie jakaś Jej friend z którą pogada i zapewne będzie lepiej. Na ile był to "silny" związek to pokażą kolejne dni, ale jestem pewny, że czas leczy rany i jeśli nawet przez pierwszy miesiąc będzie źle, to po dwóch 2x się zastanowi czy warto po raz kolejny sięgnąć po alkohol, żeby nazajutrz czuć się fatalnie, albo czy jest sens po raz któryś zamartwiać się, myśleć, rozpaczać etc.
Na koniec, żeby zamknąć moją myśl to podpisuje się pod opcją, żeby nie zostawać samej w domu z alkoholem, bo to gubi, natomiast spędzać czas ze znajomymi, albo poświęcić się pracy w tym wypadku pewnie pokerowi, ale tak solid, na maxa
Pozdro.
ja jebie zamiast pocieszyć dziewczynę w jakikolwiek budujący sposób , to wszyscy kręcą bekę
uważajcie jak odpisze wam na te bzdury
co do trzasku no to trochę głupio wyszła ta twoja chcęć pomocy , to tak jakbyś chciał "pocieszać" wdowy po pogrzebach ...
Napisane przez B3DNAR3K
co do trzasku no to trochę głupio wyszła ta twoja chcęć pomocy , to tak jakbyś chciał "pocieszać" wdowy po pogrzebach ...