Witam! Szukam chętnych do wynajęcia mieszkania w Krakowie, mogę również dołączyć jeśli brakuje komuś współlokatora. Proszę o kontakt na skype Radar1863. Zapraszam serdecznie. Jeśli chodzi o lokalizację i cenę to mogę wykazać się sporą elastycznością. Preferowany przeze mnie przedział cenowy to 500-800zł za 1, ale mogę również rozważyć inne oferty.
Gram regularnie i systematycznie wygrywam, ale na razie nisko NL25. Chciałbym się troszkę od kogoś nauczyć. Szczerze wolałbym przeprowadzić się teraz.
sie ma ja ci kwadratu nie udostepnie bo sie chyba zona nie zgodzi
ale jak bedziesz mieszkal w kraku to chetnie na browar sie umowie :fdrink
pozdrawiam
taka mała rada odemnie, jak będziesz szukał 1ki w krk to przygotuj się na troszkę większe koszta bo dolna część przedziału jest wręcz nierealna. pokoje 1osobowe chodzą o 650zl w górę
nie jest to żadna uszczypliwość po prostu chce żebyś znał realne koszta , pozdrawiam i powodzenia
Mieszkałem już w Krakowie, czasem można złapać okazję. Być może miałem szczęście, ale się łąpałem w dolnym przedziale, chociaż to było 2 lata temu. A co do piwka to bardzo chętnie odezwę się. Pozdrawiam.
kończy mi się umowa więc trochę śledziłem ogłoszenia i mówię Ci jak jest w tym momencie
no chyba że pokoj ma miejsce na łóżko i 0.5m przejścia i nie ma okna...
na piwko też bym się pisał bo piwa w dobrym towarzystwie się nie odmawia
radar nie mam skype, przyjmij zaproszenie to pogadamy albo odezwij się na gg 676174 pozdro