Przejdź do forum
Pokerchata w Krakow...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerchata w Krakowie.

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
526 Wyświetlenia
radar1863
Oldschool Grinder

Witam! Szukam chętnych do wynajęcia mieszkania w Krakowie, mogę również dołączyć jeśli brakuje komuś współlokatora. Proszę o kontakt na skype Radar1863. Zapraszam serdecznie. Jeśli chodzi o lokalizację i cenę to mogę wykazać się sporą elastycznością. Preferowany przeze mnie przedział cenowy to 500-800zł za 1, ale mogę również rozważyć inne oferty.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
pfolus
Oldschool Grinder

szukasz mieszkania na tą chwilę czy może od stycznia/marca?
jakie limity grasz? :)

Odpowiedz
Cytat
radar1863 Autor wątku
radar1863
Oldschool Grinder

Gram regularnie i systematycznie wygrywam, ale na razie nisko NL25. Chciałbym się troszkę od kogoś nauczyć. Szczerze wolałbym przeprowadzić się teraz.

Odpowiedz
Cytat
krakus73
PokerStrategist

sie ma ja ci kwadratu nie udostepnie bo sie chyba zona nie zgodzi :D ale jak bedziesz mieszkal w kraku to chetnie na browar sie umowie :fdrink

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Danielw88
Oldschool Grinder

taka mała rada odemnie, jak będziesz szukał 1ki w krk to przygotuj się na troszkę większe koszta bo dolna część przedziału jest wręcz nierealna. pokoje 1osobowe chodzą o 650zl w górę :) nie jest to żadna uszczypliwość po prostu chce żebyś znał realne koszta , pozdrawiam i powodzenia :)

Odpowiedz
Cytat
radar1863 Autor wątku
radar1863
Oldschool Grinder

Mieszkałem już w Krakowie, czasem można złapać okazję. Być może miałem szczęście, ale się łąpałem w dolnym przedziale, chociaż to było 2 lata temu. A co do piwka to bardzo chętnie odezwę się. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Danielw88
Oldschool Grinder

kończy mi się umowa więc trochę śledziłem ogłoszenia i mówię Ci jak jest w tym momencie :) no chyba że pokoj ma miejsce na łóżko i 0.5m przejścia i nie ma okna... :D
na piwko też bym się pisał bo piwa w dobrym towarzystwie się nie odmawia :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Danielw88
Oldschool Grinder

radar nie mam skype, przyjmij zaproszenie to pogadamy albo odezwij się na gg 676174 pozdro :)

Odpowiedz
Cytat