Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Plazma czy LCD?

23 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
1,879 Wyświetlenia
Walderam Autor wątku
Walderam

No nie wiem, nie sądzę, nie przeceniałbym samsunga. Osobiście szanuję firmę i nigdy się na niej nie zawiodłem, ale wg mnie samsung to więcej designe'u a mniej technologii, ceny też nie powalają na kolana przy zbliżonych parametrach w zestawieniu z sony.

No ale zobaczymy, znalazłem oczko wyższy model od tego, który podał simoo i jest już 100Hz za 300zł więcej, więc może warto dopłacić?

Zobaczymy, na jakim poziomie będą ceny w styczniu...:)

Jak przewidywania co do spadków się sprawdzą, to może nawet skuszę się na jakiś model 100Hz, na przykład na Sony KDL-40W4500, pożyjemy, zobaczymy.

czerstwyjan

po świętach zawsze wsio taniej Walderam także kwestia tylko o ile :). W sumie tez się zastanawiam nad kupnem tv ale już się jakiś czas temu pogubiłęm czytając jakieś artykuły w gazetach typu polityka o szkodliwości małej zywotności plazmowych i odpuściłem sobie chłonięcie wiedzy w temacie, także wątek będę śledził z ciekawością i pewnie niejednemu się przysłuży.
Btw.co ze starym tv będziesz robił? ;>

Walderam Autor wątku
Walderam

czerstwyjan napisał
Btw.co ze starym tv będziesz robił? ;>

Właśnie nie wiem, jadę zaraz do sklepu zapytać się, jak oni rozwiązują z reguły reklamacje TV LCD.

Czy jeśli jest wada poważna to naprawiają czy dają nową sztukę? :)

Jak dostanę nową Toshibę 32" (pomarzyć zawsze można :D) to pewnie będzie na sprzedaż. Ale to też po Świętach będę załatwiał, nie chcę teraz zostać bez TV w pokoju...