Przejdź do forum
[PILNE] Potrzebny k...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[PILNE] Potrzebny korepetytor z matmy

30 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
3,421 Wyświetlenia
babel92
Oldschool Grinder

Witam :)

W skrócie - potrzebuję kogoś kto na szybko pomoże mi w przygotowaniach do matury z rozszerzonej matematyki. Mieszkam w Poznaniu, więc w grę wchodzą osoby z Poznania i okolic. Co do wymagań, stawek etc dogadamy się ;)

Z góry serdeczne dzięki _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
29 odpowiedzi
grosicky
PokerStrategist

Ponoć lepiej poźno niż wcale :D

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

No tak mówią :f_biggrin:

Generalnie chcę to po prostu zdać, także jest to do zrobienia, ale potrzebny mi ktoś, kto tego zadania się podejmie ;)

Odpowiedz
Cytat
Sadoss
Oldschool Grinder

Rozszerzoną zdajesz nawet osiągając 2%, a więc nie wiem jaki jest sens zakuwać, jak wynik rozszerzony nie będzie lepszy od podstawy.

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Na niektórych uczelniach wyniki poniżej 30% są liczone innym przelicznikiem, a przy 30% będę miał więcej pkt niż przy 100% z podstawki :)

Odpowiedz
Cytat
colin666
PokerStrategist

moj brat udziela korepetycji z matmy, nie wiem jaka tam on ma teraz dostepnosc...najlepiej zagadaj do mnie na PW

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

wysłałem wiadomość na prv _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

big up _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Napisane przez babel92
Na niektórych uczelniach wyniki poniżej 30% są liczone innym przelicznikiem, a przy 30% będę miał więcej pkt niż przy 100% z podstawki :)

Sick jak system edukacji w PL kuleje skoro już trzeba gratyfikować te wybitne jednostki, które będą miały więcej niż 30 % z matury... "Idiokracja" za 200 lat? :facepalm:

Sorrki Babel za taki wpis (nie jest on skierowany bezpośrednio do Ciebie) takie moje przemyślenia :) ) Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat

nie wiem gdzie masz taki przelicznik. Przeważnie to zawsze jest liczone razy 2 wynik z rozszerzenia . Najbardziej korzystny przelicznik jak do tej pory widziałem na PK 1:2 ale może są jakieś uczelnie które tak robią że za 30 % roz dają masę punktów.
Nie wiem co Ci dadzą te korki teraz, jakbyś to zrobił 3 miesiące temu to okej ale teraz to nie ma sensu chyba że masz pojedyncze pytania i chcesz rozwiać swoje wątpliwości.
Ja polecam www.matematyka.pl sporo da sie wyciągnąć z tego forum.

PS. powodzenia ja tez w tym roku zdaje ;]

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

@ Juzwabeznogi każdy stawia na to, co uważa, że jest dla niego najważniejsze, np. jedni stawiają na wiedzę praktyczną i wyuczenie zawodu, inni na cyferki na papierku pt. "wyniki egzaminów maturalnych" ;) Dla mnie sick jest to, że np. na Politechnikę Poznańską na kierunek Zarządzania nie dostanę się z miejsca będąc w TOP 10 Polski w Turnieju Wiedzy i Umiejętności Handlowo-Manegerskich i mając tytuł laureata (TWiUH-M ma rangę olimpiady), a będąc finalistą olimpiady z informatyki czy fizyki tak :facepalm:

@ Graind na PP mam przelicznik (podstawa+rozszerzenie)x2, z tym że w przypadku wyniku poniżej 30% jest on bodaj dzielony przez 2 (cząstkowy dotyczący rozszerzenia). Anyway licze, że jakoś ogarnę :D Również powodzenia _thumbsup:

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
johnybananas
Oldschool Grinder

i ja również maturka a to już w piatek tak się zaczyna czy jak? :D Powodzonka i do zobaczenia na poznańskich uczelniach :P

tylko ja raczej coś z biologią więc chyba nie po drodze :P

Odpowiedz
Cytat
Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Oczywiście, że jak jesteś geniuszem w tym co robisz to nawet podstawówki mieć nie musisz ;)

Najwyraźniej coś źle zrozumiałem z tymi maturami :) Tak czy inaczej powodzenia chłopaki! Sam zdawałem już jakiś czas temu matematykę i chemię :) Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat
johnybananas
Oldschool Grinder

a system nauczania jest bez sensu bo jak widze w klasie szczurów którzy siedzą po 12h dziennie przy ksiażkach bo sprawdzian z biologii to mnie się źle robi

Fajnie na temat nauczania wypowiedział się Cejrowski polecam obejrzeć na YT gdzieś jest

Odpowiedz
Cytat
KudlatyPL
PokerStrategist

Napisane przez johnybananas
a system nauczania jest bez sensu bo jak widze w klasie szczurów którzy siedzą po 12h dziennie przy ksiażkach bo sprawdzian z biologii to mnie się źle robi

Fajnie na temat nauczania wypowiedział się Cejrowski polecam obejrzeć na YT gdzieś jest

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

My tu gadu gadu, a ja korepetytora nie mam :P Podbijam więc ;)

Napisane przez babel92
Witam :)

W skrócie - potrzebuję kogoś kto na szybko pomoże mi w przygotowaniach do matury z rozszerzonej matematyki. Mieszkam w Poznaniu, więc w grę wchodzą osoby z Poznania i okolic. Co do wymagań, stawek etc dogadamy się ;)

Z góry serdeczne dzięki _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
mjeszko
Oldschool Grinder

gdyby kraków to bym pomógł, a tak to gl w szukaniu ;)

Odpowiedz
Cytat
Maksymus007
PokerStrategist

a oplacasz transport/nocleg? :) A, i czy potrzebna faktura?

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

to zależy ;) faktura nie jest potrzebna :D szczegóły na prv :)

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

problem solved - można zamknąć :f_thumbsup:

ps. jak ktoś chce pomóc zapraszam do kolejnego wątku: [matura - pomoc] co powtórzyć przed maturą z polskiego? :D

Odpowiedz
Cytat