Mam dwie 13 w peselu więc dziś moje święto
Dokąd sięgam pamięcią, to piątki 13-stego nigdy nie były dla mnie jakieś nadzwyczajne
Wręcz przeciwnie, spotykały mnie same miłe incydenty...
ale jak to mawiają "nie chwal dnia przed zachodem słońca" - dzień ciągle trwa
Ja mam dziś rocznice, mija dokładnie rok od mojego najgorszego dnia w życiu (wypadku) z tym że wtedy to był czwartek dlatego mam nadzieję że w tym roku 13 maja mimo że piątek będzie szczęśliwy
P.S. Temat mnie zainspirował do napisania na blogu krótkiej historii o moim przypadku
Radze wszystkim powstrzymac sie od grania dzisiaj jakichkolwiek sesji.
Dowod na to, ze piatek 13 jest pechowy? - w momencie, gdy nikt nie gra w pokera w ten dzien, bo jest pechowy traca na tym wszystkie roomy i to b. duzo i to akurat w piatek 13.
A skoro pokerroomy maja takiego pecha, ze malo zarabiaja w ten dzien, to co dopiero gracze... dlatego lepiej odpuscic dzisiejsze grindowanie.
Napisane przez 7bekon7
Radze wszystkim powstrzymac sie od grania dzisiaj jakichkolwiek sesji.
Dowod na to, ze piatek 13 jest pechowy? - w momencie, gdy nikt nie gra w pokera w ten dzien, bo jest pechowy traca na tym wszystkie roomy i to b. duzo i to akurat w piatek 13.
A skoro pokerroomy maja takiego pecha, ze malo zarabiaja w ten dzien, to co dopiero gracze... dlatego lepiej odpuscic dzisiejsze grindowanie.
Wszyscy przy stole nie mogą mieć w tym samym czasie pecha, czyż nie?
Napisane przez Jakub
Napisane przez 7bekon7
Radze wszystkim powstrzymac sie od grania dzisiaj jakichkolwiek sesji.Dowod na to, ze piatek 13 jest pechowy? - w momencie, gdy nikt nie gra w pokera w ten dzien, bo jest pechowy traca na tym wszystkie roomy i to b. duzo i to akurat w piatek 13.
Wszyscy przy stole nie mogą mieć w tym samym czasie pecha, czyż nie?
same splity, rake leci, nikt nie wygrywa
room ma szczescie
Napisane przez zuczek92
Napisane przez szok38
Napisane przez prOlli
13 maja obudziłem się i stwierdziłem że jestem żonaty![]()
(12-go byłem jeszcze kawalerem)
ale to było 4 lata temu...13 to ulubiona cyfra Garri Kasparowa : urodził się 13nastego , był 13nastym mistrzem świata , dużo różnych 13nastek w jego życiu ♠_ugly: ...
Jakoś mi się skojarzyło z Romkiem Polańskim ♠_tongue: tylko on bodajże miał czternastkę ♠_tongue:
E-e
http://demotywatory.pl/224257/Wyrwij-13--stke
Splity akurat sa pechowe dla roomu, bo i tak czy siak rake wezma z rozdania (czy ktos wygra czy nie), a przez splity ludzie nie buduja BR'a i nie wychodza wyzej i nie oddaja wiekszego rake'u
Ja sie urodziłem 13 w piątek a na dodatek ok godz 13.10 i nigdy do tej pory nie stwierdziłem że to jakaś pechowa data (chyba ze to najgorsze dopiero przede mną)
wtorek godz. 23 tramwaj lini nr 14 . skradziony portfel wraz z dowodem osobistym , prawem jazdy, legitymacja studencka, karnetem do pure, karnetem na lecha, karta czlonkowska wiary lecha, karta bankomatowa ...
11:20 . 13 maja PIATEK - portfel odzyskany wraz z zawartoscia ;D..
To mój kumpel na facebooku zaprezentował ;>
Nie narzekam. Jakoś nie jestem przesądny...chyba
Napisane przez esbes
mam mega kaca, straciłem dziś prace jest mega![]()
To praca stracila Ciebie
Nie narzekajcie. Nie ma lipy, wszamac stajka i do grindu!
apropos' samospelniajacej sie przeopwiedni - podobno na gieldzie rzeczywiscie panuje w ten dzien wyrazny zastoj