zakladam tutaj topic zeby nie zasmiecac dzialu Poker, kiedys ktos, prawdopodobnie w jakims temacie o downswingu wrzucil wykres pewnego gracza, ktory na wykresie mial ponad 800.000 gier double or nothing i jego wykres spoczatku szedl w gore, a potem bezlitosnie spadal caly czas w dol, moglby mi ktos pomoc w odnalezeniu tego wykresu?:)
rs03rs03 jest mega sick jeśli chodzi o double or nic, ale to chyba nie o niego chodzi.
Napisane przez mazaq
rs03rs03 jest mega sick jeśli chodzi o double or nic, ale to chyba nie o niego chodzi.
właśnie o niego
na pokerprolabs nie ma, a na sharkscope jest ale nie ten ktory mam na mysli, chodzi mi o taki typowo z pokertrackera, co gosc leci do 6k$ zysku a potem bezprzerwy spada az do okolo -6k$
niestety nie o ten chodzi
chodzi o taki na ktorego widok kazdy zwolennik teorii o rigged softach podskoczy pod sufit, ze ten wykres jest dowodem
Tokarwwl wielkie dzieki za poswiecenie i pomoc, ale niestety dalej to nie ten wykres, tamten mial +800.000 gier i schodzil w dol bardzo na minus, doszedl na plus okolo 6k$ a potem spadl na -6k$ okolo
tez przeszukalem google i nie natknelem sie na ten wykres, ale pamietam ze ktos go wrzucal w jakims topicu, to az nie moglem uwierzyc w ten downswing :
Moim zdaniem poziom graczy wzrósł albo sposób jego gry został rozpowszechniony wśród graczy.
Właśnie odświeżyłem jego wykres na sharscope i zobaczyłem, że rozegrał w te parę minut kolejne 23 gry
nie da sie ukryc ze gosc jest szalony
900k gier?:D nie wiem czy w swojej historii mam tyle rak, a co dopiero gier
Napisane przez Tokarwwl
Moim zdaniem poziom graczy wzrósł albo sposób jego gry został rozpowszechniony wśród graczy.
niet, koles zrobil SN i z rb ma znacznie wiecej kasy niz z gry, dlatego odpala kilkaset turkow w dzien dla utrzymania SN, w ktorych nawet nie gra, bo na sitoucie i tak wystarczajaco czesto do kasy dochodzi ; d
wrzucam jeszcze raz wykres bo ten wyzej mi sie nie otwiera
Napisane przez kNoq001
odpala kilkaset turkow w dzien dla utrzymania SN, w ktorych nawet nie gra, bo na sitoucie i tak wystarczajaco czesto do kasy dochodzi ; d
rozwalilo mnie to na strzepy
to naprawde dobry poziom na tych DONach musi byc