Perwers ma pieniądze, a nie spłaca stakerów![]()
Ciekawostki :
Perwers ma platinumstars na p* - co znaczy, ze wyrobił 7,5k vpp. Imo dużo, ma rolla, więc gra dużo.
Właśnie gra różne mtt, lecz się kryje
Napisane przez piotereczek
np. splasza gra , a wiadomo ile tam dolarów idzie :fdrink :fdrink :fdrink

Jest gdzieś temat jak Perwers oszukał ludzi na forum? Z checią przeczytam, zapodajcie link
Uczynię podobnie jak mazaq i również zaskoczę Was pewną ciekawostką. Na początek może screen z bilingiem moich kilku gier z dzisiaj:
Spoiler

Otóż powyższy screen prezentuje cztery wygrane pod rząd turnieje PLO HU z nikim innym jak właśnie z mazakiem. Tuż po zakończeniu rozgrywki napisał mi następujące wiadomości na Skype:

Szczerze mówiąc nie podejrzewałem go o bycie aż takim śmieciem i posunięcie się do takiej prowokacji. Niestety, ale przeliczyłem się.
Może i nie trzymam się sztywno BRM, ale na pewno nie jestem złodziejem. Przypomnę, że połowa już została zwrócona stackerom, a gdybym posiadał pozostałą część, to dawno znalazłyby się ona na ich kontach. Przykre, że przez niektóre osoby prywatne sprawy muszę załatwiać na forum publicznym.
Pozdrawiam
Jak perwerke gra hedsapki za 15 dolarow to jaki ma roll i czemu nie oddaje stakerom
Napisane przez Perwers
nie jestem złodziejem
![]()

PERWERKE CZEMU PINIENDZY NIE ODDAJESZ