.
16k ugrane w 2 miliony rozdań, 3000 postów w 15 lat... no musisz niewątpliwie przybrać na wadzę. Obecnie to waga kogucia, z mistrzem wszechwag i jedynym człowiekiem który zunifikował pasy mistrzowskie od nl25 po nl5k nie masz żadnych szans. Inna sprawa ,że jak do tej pory wszyscy potencjalni pretendenci odrzucali propozycję pojedynku z czempionem z byle powodu więc i na bezrybiu rak ryba. Chciałbym napisać powodzenia, ale obaj wiemy, że pomiędzy Tobą a Messim z ciemnego lasu jest przepaść. Tym niemniej happy new jer!
Napisane przez EmiyaKiritsugu
Obecnie to waga kogucia, z mistrzem wszechwag i jedynym człowiekiem który zunifikował pasy mistrzowskie od nl25 po nl5k nie masz żadnych szans.
*po nl10k, tam jest 236bb/100, jeśli myślimy o tym samym zawodniku.
Cel na nowy rok pokonac bekona i zabrać mu pas mistrzowski a narazie musze trenować. Jeszcze przyjdzie czas na niego bo sa sprawy wazne i wazniejsze dla mnie bekon to zwykly gambler jego winrate to sie robi na preflopie! zenada.Zwykyl gamlber no offence to moje zdanie i tylko moje nie obrazając nikogo.
Nie bekon tylko bekmeister. Ciao!
.youtube.com/watch?v=_hFq9W7nvs8
przegrales prawie 30 tysiecy dolcow foldujac, nie przyszlo ci po ponad 2 milionach rozdan by foldowac mniej ?
mniej przegrasz
pozdro
Napisane przez ErHB01
przegrales prawie 30 tysiecy dolcow foldujac, nie przyszlo ci po ponad 2 milionach rozdan by foldowac mniej ?mniej przegrasz
pozdro
sprawdzilem caly bottom range z ktorym calluje jest poprawnie moge jedynie poprawic calle pod profil gracza. Część z buttom range jeszcze nie dostala zwrotu z inwestycji szczegolnie na bvb.
Napisane przez ErHB01
przegrales prawie 30 tysiecy dolcow foldujac, nie przyszlo ci po ponad 2 milionach rozdan by foldowac mniej ?mniej przegrasz
pozdro
dzieki poprawilem czerwoną teraz zupełnie inna gierka ♠_evil: takze zainteresowalem sie tematem. Wyglada to lepiej.