Przejdź do forum
Okuninka, Jezioro B...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Okuninka, Jezioro Białe - Wasze opinie.

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
5,091 Wyświetlenia
zbok
PokerStrategist

Witam,
mam pytanie do osób mieszkających w okolicy Okuninki i Jeziora Białego (niedaleko Włodawy) jak i do osób, które miały możliwość wyjechać tam na kilka dni.

Jak obecnie wygląda sytuacja jeżeli chodzi o bezpieczeństwo w tych okolicach?

Moja dziewczyna bardzo namawia mnie na wyjazd w to miejsce razem ze swoją siostrą i koleżanką.
Popytałem trochę wśród znajomych i generalnie odradzali mi wyjazd w to miejsce ze względu na festiwal hołoty z okolicznych wsi jak i ludzi którzy nad to jezioro przyjeżdżają.
Kradzieże, pobicia i temu podobne sytuacje.

Gdybym jechał z jakąś ekipą, gdzie mam kilku kumpli ze sobą to nie ma problemu - o siebie się nie martwię. Bardzie chodzi o to że jadę z trzema młodymi i ładnymi dziewczynami i nie mam zamiaru opędzać się gazem od karków rozjuszonych wódą i testosteronem. Nie o takie wakacje mi chodzi.

Znajomi z okolic Lublina mówili że ich znajomi byli i napatrzyli się na różne akcje - takimi rzeczami się nie sugeruję. Mnie chodzi o kilka osób które tam były i mogą powiedzieć co myślą o tym miejscu.

Trochę poczytałem na innych forach i zdania są podzielone.

Będę wdzięczny za odpowiedzi.

Pzdr

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
IceWhoo
Oldschool Grinder

Jadąc z 3 dziewczynami jesteś na straconej pozycji (gdyby tam nie było Twojej to inna sprawa). Przynajmniej dwie na pewno będą chciały poimprezować. Piszesz, że są młode czyli tak czy siak będziesz musiał je pilnować.

Odpowiedz
Cytat
zbok Autor wątku
zbok
PokerStrategist

^Mam tego świadomość dlatego wolałbym się wybrać w jakieś cywilizowane miejsce.

Co innego bawić się w miejscu gdzie zdarzają się jakieś awantury (nie czarujmy się - wiem jak potrafią się zachowywać ludzie na wakacjach i czasem po prostu się to zdarza) a co innego jechać w miejsce gdzie są one notoryczne a do tego dochodzą kradzieże czy rozboje.

Chętnie się z nimi zabiorę w jakieś fajne miejsce i po prostu potrzebuję opinii obiektywnych osób żeby wybić im to konkretne miejsce z głowy.

Dla mnie sytuacja w której mogę się urwać np. na ryby SAM a one w tym czasie będą się opalać albo zwyczajnie zajmą się "babskimi" sprawami jest ekstra.

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

nad Białe, właśnie do Okuninki, jeździłem 3 lata z rzędu 2009, 2010, 2011 i niby nigdy mi się nie trafił żaden przypał, ale kolega z ktorym bylem kiedys zostal na miescie pijany i zapytalo go kilku zjebów: "za kim jesteś?" po czym ganiali go po miasteczku z butelkami

innemu koledze weszli do domu pewnego poranka i skroili telefon gdy wszyscy spali :D gonił go, bo coś uslyszal na dole, ale nie udalo sie go złapać

poza tym w Okunince nie ma co zwiedzać, tam jest tylko woda :D nic ciekawego dookoła. a jeśli woda i relax na plaży to polecam Mazury, byłem ostatnio po raz pierwszy i na pewno nie ostatni

Odpowiedz
Cytat

Siemka... też wybieramy się do Okuninki... Jak tam teraz jest? Jest coś ciekawego do roboty? Tutaj widzę piszą http://j-biale.pl/5-rzeczy-ktore-mozna-robic-nad-jeziorem-bialym-w-czasie-brzydkiej-pogody/ co robić gdy nie ma pogody... kurka ale ja na windsurfigu nie umiem jeździć :)

Odpowiedz
Cytat