Przejdź do forum
Obama kocha pokera!

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Obama kocha pokera!

23 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
3,046 Wyświetlenia
JacekPL

Właśnie wybrano 44 prezydenta Stanów Zjednoczonych. To, co jeszcze kilka lat temu wydawało się niemożliwe, stało się faktem.

Po onecie krążą już teksty o przepowiedniach Nostradamusa, o roku 2012, o liczbie 44, o czarnym prezydencie itd.

my zapraszamy Was do dyskusji na temat tych wyborów. POdsuwamy jedną ważną informację.

Piszcie kochani, piszcie.... :P

W waszych postach być może nasza przyszłość :P

22 odpowiedzi

Ale mi nowość... Obama już od dawna gra w poksa...

Obama goes Full Tilt Pro...

Olorion

@up

OBAMA ZMIENIL BARWY

Widzę, że dyskusje polityczne cieszą się niesamowitą popularnością na naszym forum. :D Ach, nie ma to jak onet...

Pozdrawiam

damianpat

usunięte przez maggm za niepoprawną politycznie wypowiedz o poglądach politycznych miłościwie nam panujących;)

o_O

Da się jakoś zbanować moda?

Już wiem dlaczego cenzura to fajna sprawa;)

damianpat

Chcesz wojny moderatorów ;)?
Wróciłeś do pracy jako mod?, czy po prostu zbanowanie mnie sprawiło Ci przyjemność :)?

damianpat napisał
Chcesz wojny moderatorów ;)?
Wróciłeś do pracy jako mod?, czy po prostu zbanowanie mnie sprawiło Ci przyjemność :)?

OOOOgromną, większa nawet niż zwycięstwo komunisty Obamy;)

Round ONE!

Dobra, koniec offtopa. :P

maggman napisał

OOOOgromną, większa nawet niż zwycięstwo komunisty Obamy;)

OMG cytuję sam siebie:D Chciałem jednak zauważyć, że nie robię offtopów i w niezwykle wręcz błyskotliwy sposób połączyłem odpowiedź dla Damiana Offtopowicza z tematem tego wątku!:D

Co do Obamy, ja tam się cieszę, że wygrał, nie dlatego, żebym miał jakieś lewicowe poglądy, choć może w niektórych kwestiach trochę mam, ale dlatego, że Republikanie kojarzą mi się tylko z Georgem Bushem, zapyziałym amerykańskim południem i polityką prowojenną. Poza tym McCain to raczej nijaki kontrkandydat, Bush zrobił niedzwiedzią przysługę swojej partii w której nie wykształcił się żaden sensowny młody reprezentant. To samo będzie z PiS, gdy odejdą w końcu Kaczyńscy, wszyscy ludzie z charakterem już odeszli lub zostali wyrzuceni z tej partii, zostały tylko czapkujące włazid*** bez swojego zdania i aury poważnego poltyka.

Oglądałem ostatnio wystapienia kandydatów. Obama prezentował swoje poglądy i program, McCain tłumaczył ludziom dlaczego Obama nie ma racji. Marny PR zdaje się.

Riverneed

simoo, obiecasz, że jeśli opłacę Tobie kurs Photoshopa, to pójdziesz na niego? ?(

Nie za bardzo rozumiem... :evil:

Riverneed

Pomyślałem, że potrzebujesz pomocy, więc się zaoferowałem :(

Walderam

No to faktycznie ciężko zrozumieć:D
Naprawdę River tak to skomplikował, że ni cholery nie wiadomo o co Mu chodzi:)
Ale simoo, nie martw sie, przeróbki Twojego autorstwa wcale nie są takie złe:P
Są po prostu tragiczne:D

:evil:

Jackowi się podobały...

JacekPL Autor wątku
JacekPL

simoo napisał

:evil:

Jackowi się podobały...

Przecież nie mogę Cię wiecznie krytykować ;)

eee tam... dobre sa. najlepsza jest ta biała poświata wokół jego głowy. od razu widać, że jest to prezydent wszystkich amerykanów a nie tylko tych o ciemnym kolorze skóry:P

Riverneed

simoo napisał

Nie zmuszaj mnie do przekopywania całego forum... X(