chcialem sobie wlasnie wyizolowac ta fajna reke od bandy idiotow, ale jak widać i tak jeden sie znalazł
prawie jak freeroll
cz sup?
pograłem kilkaset ronczek na BSS FR i fajna zabawa ♠_ugly: lepsza niz klikanie SSS lub sng na 24 stołach ♠_p:
PokerStars No-Limit Hold'em, 0.1 Tournament, 2000/4000 Blinds 400 Ante (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB (t52518)
UTG (t44047)
Hero (MP) (t50380)
Button (t7759)
SB (t68496)
Hero's M: 6.30
Preflop: Hero is MP with 10
, 10
1 fold, Hero bets t20000, Button calls t7359 (All-In), SB calls t18000, BB raises to t52118 (All-In), Hero calls t29980 (All-In), SB calls t32118
Flop: (t163575) Q
, 2
, 3
(4 players, 3 all-in)
Turn: (t163575) 6
(4 players, 3 all-in)
River: (t163575) 5
(4 players, 3 all-in)
Total pot: t163575
Results:
Button had 5
, 5
(three of a kind, fives).
SB had 8
, K
(high card, King).
BB had 8
, 8
(one pair, eights).
Hero had 10
, 10
(one pair, tens).
Outcome: Button won t31436, BB won t4276, Hero won t127863
Napisane przez MefSork
Nie masz sie co martwic, ja ogolnie na 80 AA conajmniej polowa to zgarnianie blindow lub MAX wygrana na flopie po cbecieOstatnio tez przegralem 3x z rzedu AA vs KK :DDD w tej kwestii mne nie pobijesz
![]()
Napisane przez MefSork
bo amerykanskie rigged softy nie chca zeby pieniadze wyciekaly z ameryki! fuck yea! teorie spiskowe rox!![]()
a taki opanowany byles, co badbeaty robia z ludzmi
Napisane przez persii
Napisane przez MefSork
Nie masz sie co martwic, ja ogolnie na 80 AA conajmniej polowa to zgarnianie blindow lub MAX wygrana na flopie po cbecieOstatnio tez przegralem 3x z rzedu AA vs KK :DDD w tej kwestii mne nie pobijesz
![]()
Napisane przez MefSork
bo amerykanskie rigged softy nie chca zeby pieniadze wyciekaly z ameryki! fuck yea! teorie spiskowe rox!![]()
a taki opanowany byles, co badbeaty robia z ludzmi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiesz, zlapal mnie chwilowy tilt ale edytowalem bo przegiolem
poprostu jak sobie uswiadamiam ile godzin spedzilem na czytaniu artykulow, ogladaniu filmikow szkoleniowych itp wrzucaniu rak, analizowaniu gry, to szlag mnie trafia jak przeciagu 600 rak spadam -8bi miejac w kazdym rozdaniu ponad 80% na wygranie. Wiem ze wariancja jest czescia skladowa pokera ale to co sie dzialo w ciagu tych 10 minut to az przegiecie
Napisane przez mazaq
fajnie, że umiem wygrywać takie turki, a tych za 11$ to juz nie
![]()
![]()
gratz!:) moze nie idzie Ci dobrze w turniejach za 11$ bo tam nikt nie sprawdza allina z Q2o?:D
no ja wczoraj spadlem o 30bi, bylem troche wkurzony ale dzis powiedzialem sobie ze mam wy... na to ile spadam, gram swoja gre, gram dobrze najwyzej zbankrutuje ;p jeszcze jestem 2bi na minus
no to elegancko
ja w ciagu 200 rozdan zrobilem 6bi i jestem juz tylko -2bi
na moim limicie czytaj NL2 stackowanie sie z nutsami na riverze mimo o wiele nizszej puli poplaca
:D:D
Napisane przez shovi
6h nauki prawa finansowego![]()
imo wystarczy...
na 5-ke ♠_biggrin: