a jaki film Pany polecają naweekend?
Napisane przez ONKAM
Napisane przez LukeKazik
W sensie?inteligencją to ty nie grzeszysz
![]()
Akurat to było oczywiste, spodziewałem się raczej jakiegoś inteligentnego nawiązania do mojego statusu związanego z moim udzielaniem się na forum. Jak widać przeliczyłem się.
Napisane przez LukeKazik
Napisane przez ONKAM
Napisane przez LukeKazik
W sensie?inteligencją to ty nie grzeszysz
![]()
Akurat to było oczywiste, spodziewałem się raczej jakiegoś inteligentnego nawiązania do mojego statusu związanego z moim udzielaniem się na forum. Jak widać przeliczyłem się.
To ja cię tu chciałem nieco zmobilizować, zachęcić do gry w kulturalny sposób, swego rodzaju komplement sprzedać (że zasługujesz na więcej) a ty mi tu takie posty piszesz.
Brzydzę się tobą.
Spoiler
Cóż, nie lubię jak ktoś obraża moją inteligencję
Ehh brakowało mi takich rozmów jak mnie nie było
Otwieram
Grindziarze przed komputerami a ja łapię letnie chwile ulotne jak ulotka.
Cześć brygada.
Jestem tak padnięty po tym tygodniu że po obiedzie położyłem się na 15 minut, potem miałem wypić kawę i zabrać się za naukę i grind.
A tymczasem obudziłem się 10 minut temu
Nie ma sensu siadać do stolików. Wypiję herbatkę i idę spać dalej.
Do jutra Panowie
@night cafe z 2 lata tutaj nie byłem
wątroba mnie napierdala bo 2 tyg waliłem antybiotyki na boreliozę a teraz chlałem ostro 3 dni eeeeech
Napisane przez Varrancomando
@night cafe z 2 lata tutaj nie byłem![]()
wątroba mnie napierdala bo 2 tyg waliłem antybiotyki na boreliozę a teraz chlałem ostro 3 dni eeeeech
Czy jest ze mną źle jeśli zamiast antybiotyki przeczytałem narkotyki?
Mam podejrzenia czy i ja nie złapałem tej boreliozy. A to chujowa choroba. Objawy pewne mam ale z badaniami zwlekam. Za dużo po lasach za dużo kleszczy się łapało.
Napisane przez LukeKazik
wątroba mnie napierdala bo 2 tyg waliłem antybiotyki na boreliozę a teraz chlałem ostro 3 dni eeeeechCzy jest ze mną źle jeśli zamiast antybiotyki przeczytałem narkotyki?
![]()
Zależy co na to bierzesz. Kwas może być spoko.
Napisane przez ONKAM
Napisane przez LukeKazik
wątroba mnie napierdala bo 2 tyg waliłem antybiotyki na boreliozę a teraz chlałem ostro 3 dni eeeeechCzy jest ze mną źle jeśli zamiast antybiotyki przeczytałem narkotyki?
![]()
Kwasu jeszcze nie brałem, ale jeśli mam być szczery to zawsze chciałem spróbować
Napisane przez LukeKazik
Napisane przez ONKAM
Napisane przez LukeKazik
![]()
Kwasu jeszcze nie brałem, ale jeśli mam być szczery to zawsze chciałem spróbować
Nie polecam
hahahAAA!
A z rzeczy bardziej przyziemnych: nażarłem się czereśni. Zawsze po kilku sztukach rozwalają mi jelita etc. No to sami sobie wyobraźcie jakie bomby nato summit puszczam.