Napisane przez ONKAM
14 godzin w robocie. Wróciłem i padam na ryj. Mogę nawet w ścianę uderzać jak radzicie a ibtak nic nie poczuję
Napisane przez LukeKazik
Przede mną jeszcze godzinka i będę po 12
Nie idźcie tą drogą Panowie, nie idźcie.
Napisane przez ONKAM
14 godzin w robocie. Wróciłem i padam na ryj. Mogę nawet w ścianę uderzać jak radzicie a ibtak nic nie poczuję
Napisane przez LukeKazik
Przede mną jeszcze godzinka i będę po 12
Nie idźcie tą drogą Panowie, nie idźcie.
Napisane przez RubinPlayer
Ja też nie piję.
Po Twoich wpisach przeglądam wszystkie losowania nagród.
Ty to może bez kitu lepiej nie pij
Chyba chciałeś powiedzieć pij ???
Swoją drogą to z tym Snowie to jest mega wyjebka i zwrócę honor jak to będzie licencja pro. Zapytałem już w tickecie i sami nie wiedzą ale się dowiedzą i mi odpiszą.
Bo wiesz, wersję trial na 30 dni to ja mogę sam sobie załatwić. Wystarczą 3 maile. Szkoda miejsca w losowaniu.
Nie wiem czy miałeś okazję widzieć, ale kiedyś nawet zrezygnowałem z platyny w losowaniu w MBC i kazałem się wykluczyć z dalszych losowań żeby nie blokować innym możliwości wylosowania wyższego statusu. Zrobiłem tak bo wtedy nie byłem wstanie wykorzystać tej platyny i uznałem że blokowanie wyższego statusu innym przez tydzień będzie nie fer z mojej strony.
Z każdej darmowej nagrody cieszę się jak dziecko.
Teraz też, jak dostałem ticket że na miesiąc dostałem licencję Snowie to się ucieszyłem że jakaś promo była i choć testowałem triala, to sobie teraz trochę dłużej po testuję.
Ale potem wszedłem na news z losowania nagród i patrzę że Polak wygrywa Snowie i widzę swojego nicka w czołówce razem z HM2 i 50$. Zawsze Snowie jest na szczycie listy razem z PT4 lub HM2 i nad 50$.
Normalnie pomyślałem że wygrałem roczną licencję, albo przynajmniej 3 miesięczną pro.
Nie znam angielskiego, ale jeszcze odróżniam słowo "miesiąc".
Wchodzę jeszcze raz w ten ticket, wrzucam tekst na translatora i jak wół jest napisane "licencja na 1 miesiąc" i nie pisze jaka.
A ceny są trzy.
Starter za 2,93$ na miesiąc.
Intermediate za 8$ z hakiem.
I pro za 19$ z hakiem.
Przy czym trial 10 dniowy ma więcej funkcjonalności niż starter i intermediate. Intermediate ma tylko większe limity scenariuszy i rozdań do analizy.
Więc jeśli to nie będzie pro, to ten cały Snowie powinien być publikowany na końcu listy jako nagroda pocieszenia a nie razem z HM2 czy PT4 które w wersji small kosztują 60$ i są bezterminowe.
Póki co czekam na odpowiedź od suportu.
Jo tysz. Dzisiaj złożyłem aplikację do ss. Teraz pozostaje czekać na odpowiedź a później robić dolarki
Napisane przez ONKAM
OtwieramKolejny ciężki dzień w pracy. Siły brak i pogoda ucieka sprzed nosa.
Czym się zajmujesz:f_confused:
W dużym uproszczeniu marketnig i reklama oraz public relations.
Właśnie czytam sobie książkę Podpalaczka Kinga. Dawno temu jak byłem szczylem był na jej podstawie film. To o dziewczynce która ma zdolność pirokinezy. Miło sobie to odświeżyć.
otwieram, gdzie spamerzy z dawnych lat?:f_drink:
czuje sie samotny tutaj, ludzie, co sie stało z polską sceną NL2 for living?
zaraz ide do panmorza, oby on był.
Ale posucha w kafejkach. Naprawdę nikt nie ma nic do powiedzenia? Wróciłem. Jeszcze teochę będę wyjęty ale obiecuję że będę się starał spamować tyle ile sił wystarczy.