klozetus
Witajcie w faplandii, krainie w której winrate się nie liczy, wszyscy gramy na NL2 co najwyżej break even, a czas nauki należy poświęcać na wstawianie ciekawych zdjęć pań. Dzisiaj będę waszym przewodnikiem.

Napisane przez trzasku
Witajcie w faplandii, krainie w której winrate się nie liczy, wszyscy gramy na NL2 co najwyżej break even, a czas nauki należy poświęcać na wstawianie ciekawych zdjęć pań. Dzisiaj będę waszym przewodnikiem.
![]()
Hola Hola od wczoraj na nl2 +60$
nie licząc tego śmieszka to dobry run
pozdro&poćwicz
hmm, właśnie włączam P* co by zagrać 30 rozdań dla styczniowych wyzwań. Problem w tym, że jestem po "piwie". Mam nadzieję że nie przegram rola. Trzymajcie kciuki
Napisane przez Aksolot
hmm, właśnie włączam P* co by zagrać 30 rozdań dla styczniowych wyzwań. Problem w tym, że jestem po "piwie". Mam nadzieję że nie przegram rola. Trzymajcie kciuki![]()
Zapraszam do stolika
Napisane przez Aksolot
hmm, właśnie włączam P* co by zagrać 30 rozdań dla styczniowych wyzwań. Problem w tym, że jestem po "piwie". Mam nadzieję że nie przegram rola. Trzymajcie kciuki![]()
Ja pewnie dzisiaj też tak, także "łonczem siem w bulu".
Napisane przez Watherek
Napisane przez Aksolot
Zapraszam do stolika
![]()
jaki nick na* masz?
Napisane przez Aksolot
Napisane przez Watherek
Napisane przez Aksolot
Zapraszam do stolika
![]()
jaki nick na* masz?
Ten sam ale zooma cisne więc powodzonka w czalendzu
Napisane przez Aksolot
no wiesz, najpierw zapraszasz, a później się jakimś zoomem wykręcasz
No nic nie zrobisz, taki już jestem
Napisane przez Aksolot
A do tego jeszcze w wyszukiwarce się blokujesz?![]()
Ukrywam swój żenujący poziom ^^
W takim razie zapraszam do mnie, tylko jeszcze trochę się napij.
PokerStars, NL10 -> Dactyl II, Navi II, Sichuan III, Toliman II.
No dobra, z 30 rąk zrobiło się 270, ale za to tylko 45bb w plecy. Nie ma tragedii. Coś czuję że jutro w festiwalu allinów w końcu coś pyknie na moje konto ;). Pozdrawiam. Dobrej nocy i dzięki za kibicowanie.
Trzasku - może następnym razem bo teraz już idę spać
Napisane przez trzasku
Muszę uważać, żeby nikt z góry nie zobaczył.![]()
![]()
ok juz pisze Marcie lub Mirazowi na priv