Napisane przez wukaesiak
czeba bedzie odkazac![]()
![]()
cza dziekowac czlowiekowi rybie
czolem glupie pytanie jak nie zalozylem konta przez ps ale podpielem (tzn wpisalem swoj nick po rejestracje nie przez ps) to bedzie mi naliczac sp?
Napisane przez DangeroussPosse
czolem glupie pytanie jak nie zalozylem konta przez ps ale podpielem (tzn wpisalem swoj nick po rejestracje nie przez ps) to bedzie mi naliczac sp?![]()
nie lub zalezy od rumu
Napisane przez wukaesiak
czolem glupie pytanie jak nie zalozylem konta przez ps ale podpielem (tzn wpisalem swoj nick po rejestracje nie przez ps) to bedzie mi naliczac sp?![]()
nie lub zalezy od rumu
![]()
bimbam sie na pkr na nl4 to. Co oni tam odwalaja to malpi gaj i fajerwerki
Napisane przez wukaesiak
nie lub zalezy od rumu
![]()
bimbam sie na pkr na nl4 to. Co oni tam odwalaja to malpi gaj i fajerwerki
nigdy mnie tam nie bylo wiec nie wiem
Potwierdzam, wks zaczynał pokery od 50nl, niżej to huja warta gra.
I do tego std lafiryndy z internetów.
Co z tym foro
Napisane przez crueleq
Potwierdzam, wks zaczynał pokery od 50nl, niżej to huja warta gra.I do tego std lafiryndy z internetów.
Co z tym foro
oraz no muniz na nl5
:yaoming :

Krzywo te linie coś, paint or sth.
Nie ma pieniędzy powyżej nl2, nawet tu ludzie przegrywajo samochody.
Napisane przez crueleq
Krzywo te linie coś, paint or sth.Nie ma pieniędzy powyżej nl2, nawet tu ludzie przegrywajo samochody.
staram sie jak moge, jestem fotoszop samouk
poleci ktos dobrego lapsa tak 2-3kpln najlepiej na dogodne ratki
aa i mozecie podpowiedziec jak zainstalowac SQL'a na win8 bo nie ogarniam na win7 klikalem next next i szlo :<
Napisane przez czol0o
poleci ktos dobrego lapsa tak 2-3kpln najlepiej na dogodne ratki![]()
aa i mozecie podpowiedziec jak zainstalowac SQL'a na win8 bo nie ogarniam na win7 klikalem next next i szlo :<
na foru jest odpowiedni temat do tego typu pytan bo tak to ekonom poleci
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez crueleq
Potwierdzam, wks zaczynał pokery od 50nl, niżej to huja warta gra.I do tego std lafiryndy z internetów.
Co z tym foro
oraz no muniz na nl5
:yaoming :
daj, ja ci lepiej narysuję
Tombo to w choy opor grajek musi byc. 4stoliki zoom NL500, 1 zoom NL1000 i 1 zoom NL2000
Napisane przez zajcur
Tombo to w choy opor grajek musi byc. 4stoliki zoom NL500, 1 zoom NL1000 i 1 zoom NL2000