wracam do grindowania eneldwa. Ostatni raz o tej porze gralem jak deepowalem scoopa jakiegos z wpisowym 7,5$
a czo tak pozno zajek gra?
rozumiem w lola ale nie w pokery po nocach jak by na komputer zbeiral czy cus
kurde bele napil bym sie czegos bo w sobote czytso bylo a nie mam nic w domu ... ...
Napisane przez Lonke777
a czo tak pozno zajek gra?rozumiem w lola ale nie w pokery po nocach jak by na komputer zbeiral czy cus
![]()
mam nadzieje, ze do 2k znajde cos fajnego. Teraz korzystam z kompa znajomego poki go nie ma
wraca we wtorek
Napisane przez Lonke777
kurde bele napil bym sie czegos bo w sobote czytso bylo a nie mam nic w domu ... ...
ja ostatnio zobaczylem, ze kurzatvvarz robi konkurs na fejsie. Udostepnic trzeba bylo foteczke i whisky do zgarniecia bylo - niestety nie pyklo
panowie Wy gracie wiecej w nocy czy w dzien ? Ja ogolnie wlasnie w nocy nie gram, ale widze, ze chyba lepszy field jest

Napisane przez Crimson
Napisane przez ruuds
Otwieram z prośbą o zlokalizowanie/napisanie/ nazwy: seta/kanału muzycznego lecącego w tle filmu:
https://polska.pokerstrategy.com/video/35065/
Nie wiem skąd to wytrzasnąć, pomożecie?![]()
Easy, Jamiroquai.
Pierwszy kawałek to "Alright". Polecam też "Virtual Insanity".
![]()
Dzięki ziomuś
Napisane przez zajcur
Napisane przez Lonke777
a czo tak pozno zajek gra?rozumiem w lola ale nie w pokery po nocach jak by na komputer zbeiral czy cus
![]()
mam nadzieje, ze do 2k znajde cos fajnego. Teraz korzystam z kompa znajomego poki go nie ma
wraca we wtorek
tej nocy mnie juz nei suszy kupilem se dzisiaj półtora litra wina z lidla za 13 ziko Sanggria kapitalne soncze se z cytrynko
Napisane przez Lonke777
Napisane przez zajcur
Napisane przez Lonke777
![]()
wraca we wtorek
tej nocy mnie juz nei suszy kupilem se dzisiaj półtora litra wina z lidla za 13 ziko Sanggria kapitalne soncze se z cytrynko
![]()

Napisane przez Lonke777
Napisane przez Lonke777
Napisane przez zajcur
Napisane przez Lonke777
![]()
wraca we wtorek
![]()
amfa tamina było i ni ma!