Napisane przez NoviRM
Otwieram i zapytuje po jakim czasie na e-mail odpisuje support pokerstarsa?
Jak odpisze, to bedziesz mogl obliczyc ten czas.
Pozdrawiam.
Napisane przez NoviRM
Otwieram i zapytuje po jakim czasie na e-mail odpisuje support pokerstarsa?
jak pisales po angielsku to szybko, jak po polsku to nawet i 2 dni
Napisane przez NoviRM
Czyli będę musiał wytężyć umysł i spleść to samo po angielsku![]()
zalezy co od nich chciales i jak ci sie spieszy. polski z reguly w te 24h sie wyrabia
Przelałem tam trochę kasy ze wzgledu na tą ich promocje allin i te pieniążki z konta zniknęły, a na PS się nie pojawiły
Standardowo trwało to max 10 minut, a mi jeszcze jakiś komunikat wywaliło o czymś tam, że coś tam
Napisane przez NoviRM
Przelałem tam trochę kasy ze wzgledu na tą ich promocje allin i te pieniążki z konta zniknęły, a na PS się nie pojawiłyStandardowo trwało to max 10 minut, a mi jeszcze jakiś komunikat wywaliło o czymś tam, że coś tam
atakowalbym anglikow
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez NoviRM
zalezy co od nich chciales i jak ci sie spieszy. polski z reguly w te 24h sie wyrabia
![]()
Krystyna z PokerStars
Napisane przez crmsnlord
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez NoviRM
![]()
Krystyna z PokerStars
![]()
dobra w lozku
To może napisze bezpośrednio do niej?
RIVERSTARS WKONCU DLA MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/10025141_37AD71CCCB
Koleś od stacka 30k wchodzi any2
Napisane przez NoviRM
To może napisze bezpośrednio do niej?RIVERSTARS WKONCU DLA MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/10025141_37AD71CCCBKoleś od stacka 30k wchodzi any2
mam nadzieje, ze wiesz iz z tego turnieju odpada sie ok 6 rano przy 30 left?
Mam nocny dyżur
A nie mamy dzisiaj wyjazdów, bo się pani dyspozytor pomyliła i teoretycznie obsadzam właśnie karetkę, która jest na drugim końcu Polski :)) Ale muszę siedzieć niestety do 7 rano tak więc chociaż mądrze spożytkuje ten czas
Ale chwila, chwila patrz to!
W razie dalszych pytań, zapraszamy do ponownego kontaktu.
Pozdrawiam,
Monika
Obsługa Klienta PokerStars
Napisane przez NoviRM
Ale chwila, chwila patrz to!W razie dalszych pytań, zapraszamy do ponownego kontaktu.
Pozdrawiam,
Monika
Obsługa Klienta PokerStars
widocznie 'angielska' skrzynke czesciej otwieraja, a odpisuje to co masz ustawione w opcjach, bo np mi odp po polsku, niezaleznie po jakiemu napisze