:fdrink
Czy ktoś spotkał się kiedyś z takim info przy wypłacie z PokerStars?
"Twoje zlecenie wypłaty nie zostało zrealizowane
W celu ochrony graczy przed oszustwami i zmowa stosujemy blokadę wypłat przed upływem 48 godzin od ostatniej wpłaty. Ponow probe o upływie tego czasu."
O co im chodzi, jeżeli ostatni depozyt składałem 5 dni temu
Napisane przez SJS
Czy ktoś spotkał się kiedyś z takim info przy wypłacie z PokerStars?
"Twoje zlecenie wypłaty nie zostało zrealizowane
W celu ochrony graczy przed oszustwami i zmowa stosujemy blokadę wypłat przed upływem 48 godzin od ostatniej wpłaty. Ponow probe o upływie tego czasu."
O co im chodzi, jeżeli ostatni depozyt składałem 5 dni temu
![]()
strzelam, że system zaliczył kaskę za stake share jako depozyt
spinek tez o tym pomyślałem ale od kiedy to PokerStars ma taka procedure? Normalnie wypłaty u nich miałem po kilku minutach niezależnie czy był przed chwila składany depozyt.
Napisane przez SJS
spinek tez o tym pomyślałem ale od kiedy to PokerStars ma taka procedure? Normalnie wypłaty u nich miałem po kilku minutach niezależnie czy był przed chwila składany depozyt.
pojebalo im sie ostatnio, ja ostatnio zlecalem wyplate i 2 dni nie dochodzilo (w zasadzie 34 godziny szlo) a potem a potem przezornie wyplate zlecilem 2 dni wczesniej i mialem w 15 minut :-))
Napisane przez SJS
Kiedyś ta procedura z 48h od depozytu to był standard i jest opisana na ich stronach.
Ze względów bezpieczeństwa i dla zapewnienia uczciwości gry pomiędzy wpłatą a wypłatą obowiązuje 48-godzinna przerwa. Dlatego też po dokonaniu depozytu prosimy o odczekanie 48 godzin przed zleceniem wypłaty.
Ale od jakiegoś czasu coś się pozmieniało tak, że czasem mi wyskakuje to 48h a czasem nie. Nie wiem od czego to zależy.
a ja nie bendem gadal bo najpierw mnie 33 skrocilo a potem od tego samego moje 33 przegralo z 66
dobranoc
Przeczytałem parę ostatnich stron bloga Pana Mórz i powiem wam, że przeraża mnie głupota niektórych ludzi od nas z forum
Napisane przez Jarzab86
Przeczytałem parę ostatnich stron bloga Pana Mórz i powiem wam, że przeraża mnie głupota niektórych ludzi od nas z forum
dlatego ja wolę chodzić na ławkę na grilla i piwko niż czytać debili
Napisane przez Jarzab86
ktorych konkretnie? nie bo sie wymienic
Napisane przez Jarzab86
Wcześnie to zauważyłeś
Niby przekrój społeczeństwa jest, więc...