Napisane przez Lonke777
Najpierw piłem to ze spirtem w drineczkach 50/50
a pozniej to z fanta jakoms czerwonon w takich proporcjach
zacytuje się :challenge
Napisane przez Lonke777
Najpierw piłem to ze spirtem w drineczkach 50/50
a pozniej to z fanta jakoms czerwonon w takich proporcjach
zacytuje się :challenge
Napisane przez Lonke777
najlepsze e za kazdom połoweczke w Gryfiuckich tanich fajach za 16 zika kupywalismy bo promocja bylamalinowa z pieprzem kozacka i polecam, normalnie jak soczek babciny malinowy z pieprzem az w grdytce pali kozacka
![]()
to te siem nada
idem stond, w ogole dzis z ziomkiem gadalem przy wodetcew o tym ze murzyni sa poprostu glupsi od bialych I TO nie jest zaden rasizm i nei wiemy dlaczego nas nazywajom rasitami za to ze nazywamy rzeczy po imieniu
ale za to silniejsi som
A ten jasio od unika to cygan i chui mu w dupsko, wygryze go juz podbijam do Rokiczanki nafb
Napisane przez Lonke777
Napisane przez bambucza1988
do dej kafe nie zdazylem to tutaj podrzuce, pomeczcie sie i pomozcie potrzebujacemu![]()
Zadanie z fizyki o ruchu jednostajnie przyspieszonym i jednostajnym
osobiscie zdawalem licencjart z fizyki ale Ci nei pomoge bo msz za malo postow i jestes biedak
![]()
cze, naebany po urodzinach kumpla i odprowadzaniu go na autobus do Frankfirtu (pozegnanie??)
nie prowokowac !!!
mógłby ktoś kto ma 'abonament'(?) na sharkscope wrzucić tu mój wykres z turniejów MTT?
Nick ten sam, a platforma pokerstars. Nie chcę specjalnie kupować dla sprawdzenia jednej rzeczy. W zamian mogę wysłać 2$ na starsach
Napisane przez WandererPL
mógłby ktoś kto ma 'abonament'(?) na sharkscope wrzucić tu mój wykres z turniejów MTT?Nick ten sam, a platforma pokerstars. Nie chcę specjalnie kupować dla sprawdzenia jednej rzeczy. W zamian mogę wysłać 2$ na starsach
![]()
tez mam ten sam nick wiec wysylaj

wielkie dzięki
Szkoda, że jestem tak niecierpliwy i sekundę temu kupiłem bronze subscription
Napisane przez WandererPL
wielkie dziękiSzkoda, że jestem tak niecierpliwy i sekundę temu kupiłem bronze subscription
![]()
12 minut nie wyczymal