az mi sie smutno zrobilo, kazda wolna chwile przeznaczylem na filmy i notatki, fajnie ustawilem huda, dogralem rece do niego. odpalam soft zeb w koncu odpoczac pyshicznie fizycznie, chuj. non stop kurwa waiting for hand. po wgraniu 5k rak? no pojebalo chyba. resetuje kompa, wywalam to tu, to tam, kombinuje kurwa, i chuj, rozjebalem 3 lapka o podloge w tym roku.
Napisane przez ohayonippon
az mi sie smutno zrobilo, kazda wolna chwile przeznaczylem na filmy i notatki, fajnie ustawilem huda, dogralem rece do niego. odpalam soft zeb w koncu odpoczac pyshicznie fizycznie, chuj. non stop kurwa waiting for hand. po wgraniu 5k rak? no pojebalo chyba. resetuje kompa, wywalam to tu, to tam, kombinuje kurwa, i chuj, rozjebalem 3 lapka o podloge w tym roku.
Myślę, że musisz popracować nad mindsetem! ♠_evil:
wiem. nerwowy jestem. ogolem ostatnio nie jestem soba. mam taka kurwice w sobie ze wszystko mi leci z rak. Ale nauczylem sie wyrzucam z zycia bledne decyzje i pracowac nad soba, wiec jestem dobrej mysli. nie chcialem go zrzucic, ja tai zawiany po prostu jestem. na poczatek- Musze oduczyc sie kofeiny, i porzadnie wyspac.