Napisane przez SeBiX7
Napisane przez wukaesiak
demnyt![]()
a mieszkam 500m od stadionu
zuch chlopak 
Napisane przez SeBiX7
Napisane przez wukaesiak
demnyt![]()
a mieszkam 500m od stadionu
zuch chlopak 
mam dziwny kurwa problem. jak zawsze wpierdalam, tak ostatnio wypierdolilem pare k rak z 38bb/100 i to jeszcze pod ev , i az sie kurwa boje analizowac jak ja to zrobilem, czy obejrzec film ze strategii, bo jak znam zycie to ta passe spierdole
tak, dla mnie to passa, bo wole uganiac sie za dziolchami niz loblyc jakas strategija
Napisane przez ohayonippon
mam dziwny kurwa problem. jak zawsze wpierdalam, tak ostatnio wypierdolilem pare k rak z 38bb/100 i to jeszcze pod ev , i az sie kurwa boje analizowac jak ja to zrobilem, czy obejrzec film ze strategii, bo jak znam zycie to ta passe spierdoletak, dla mnie to passa, bo wole uganiac sie za dziolchami niz loblyc jakas strategija
chca sie ruchac to narzeka, ma upa to tez zle
zamien sie ze mna zamiast narzekac
Jest ITM w 1,10$ R 60k Gtd :fuckyeah
Ciekawe ile jeszcze się da z tego turka wycisnąć
Napisane przez Jarzab86
Jest ITM w 1,10$ R 60k Gtd :fuckyeahCiekawe ile jeszcze się da z tego turka wycisnąć
![]()
To się nagrałem
Ale +18,60$
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez Jarzab86
Jest ITM w 1,10$ R 60k Gtd :fuckyeahCiekawe ile jeszcze się da z tego turka wycisnąć
![]()
![]()
To się nagrałem
![]()
Ale +18,60$
![]()
mowisz o main evencie 3x gturbo?
ile wydales na reboye i addony ??
ja odpadlem dzisiaj z asami na rece
ale przynajmniej obylo sie bez rebuyow tylko wpisowe i adon
Napisane przez musashi87
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez Jarzab86
![]()
![]()
To się nagrałem
![]()
Ale +18,60$
![]()
ile wydales na reboye i addony ??![]()
![]()
![]()
![]()
ale przynajmniej obylo sie bez rebuyow tylko wpisowe i adon
Tak.
Dwa razy wziąłem double re-buy no i w przerwie add-on.
Kilka razy trafiałem nutsa po flopie a i tak przegrywałem, kilka razy przyfarciłem. Ten turniej to wielka loteria imo
albo:
http://www.handconverter.com/hands/2095977
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez musashi87
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez Jarzab86
![]()
![]()
To się nagrałem
![]()
Ale +18,60$
![]()
ile wydales na reboye i addony ??![]()
![]()
![]()
![]()
ale przynajmniej obylo sie bez rebuyow tylko wpisowe i adonTak.
Dwa razy wziąłem double re-buy no i w przerwie add-on.Kilka razy trafiałem nutsa po flopie a i tak przegrywałem, kilka razy przyfarciłem. Ten turniej to wielka loteria imo
lol NOB
Napisane przez Jarzab86
![]()
co tak patrzysz taka prawda w tym turku nie oplaca sie brac rebouyów wiec jak bierzesz dobrowolnie drugi to jesteś noob - matematyka nie klamie
polecam obejrzeć:
https://polska.pokerstrategy.com/video/27952/
co prawda to o satelitach ale wiele z tego co mówi też odnosi sie do tego turka.
jutro o 10 jest fajny turek SUNDEY SPARK 1$+R
wkupujesz sie do niego w ostatniej minucie late rega stallujesz do adona i masz staka wartego 12-14$ za 2-4$ :nh
Napisane przez musashi87
Napisane przez Jarzab86
![]()
co tak patrzysz taka prawda w tym turku nie oplaca sie brac rebouyów wiec jak bierzesz dobrowolnie drugi to jesteś noob - matematyka nie klamie
W tym turnieju ITM zawsze zaczyna się od kilkunastu $$...
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez musashi87
Napisane przez Jarzab86
![]()
W tym turnieju ITM zawsze zaczyna się od kilkunastu $$...
no tak ale twoj edge przy takiej stróktorze jest znikomy
wiec lepiej sie regnac w ostatnich minutach late rega
przestalowac te 5 minut do addona i masz polowe sredniego staka za 2-3$ a stak ten warty jest patrzac na pole nagrod kiklkanascie dolców