wtf co oni to teraz grali pod ta nasza bramka bramkarz obronil a i tak w dupe
Napisane przez kr2ys1ek
smieszne jak mamy 5 goli w dupe, a komentator drze sie przy kazdej akcji jakby to byla pilka na wage zwyciestwa![]()
przegralismy i na ch drazyc temat![]()
moze radwanska da rade chociaz
Wie ktoś jak wyłączyć komunikaty o turniejach pojawiające się na stolikach na p* ?
Napisane przez Deska
Napisane przez kr2ys1ek
smieszne jak mamy 5 goli w dupe, a komentator drze sie przy kazdej akcji jakby to byla pilka na wage zwyciestwa![]()
przegralismy i na ch drazyc temat![]()
moze radwanska da rade chociaz
![]()
o ktorej grajom
Napisane przez Druliczi
Wie ktoś jak wyłączyć komunikaty o turniejach pojawiające się na stolikach na p* ?
Options-->Tournament announcements
Napisane przez kr2ys1ek
1:00, pozno![]()
gra jako pierwsza dzisiaj wiec chyba nie tak późno
zresztą zxawsze dostaje najlepsze miejsce jako pierwsza albo ostatnia danego dnia
co za dziwny mecz wygląda na to że lepiej nodbierać niż serwować skoro odbierajace wygrywaja do 0
Napisane przez musashi87
co za dziwny mecz wygląda na to że lepiej nodbierać niż serwować skoro odbierajace wygrywaja do 0![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane przez musashi87
Napisane przez musashi87
co za dziwny mecz wygląda na to że lepiej nodbierać niż serwować skoro odbierajace wygrywaja do 0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
std. kobiecy tenis
ale szkoda radwańskiej
~Mistrzunio (22.01.2013 23:11:11)
ja legii nienawidze, ale Boruc to jest kurwa mega przekozak w chuj. To jest Andrew Gołota polskiej piłki nożnej! Artur jedziesz z kurwami!

10 % flipów dzisiaj wygrałem
a kolesie mi sie na trzeciego i czwartego ładują z takimi kartami, że aż chciałoby się ich zaprosić do następnych gier...