Napisane przez Jarzab86
Przy okazji haniebnej rocznicy trzy grosze a propos miłościwie nam rządzących"Okradacie swą ojczyznę czy wam kurwy nie jest wstyd?"
Tak serio mówiąc jeden z lepszych i prawdziwych polskich kawałków tego gatunku. Nową płytę Tadka polecam. Jest
Napisane przez casalinga87
Wolna Europa właśnie podała, że miraż odbył na Gibraltarze konferencję z adminami rosyjskiego PS. radzę mieć przy sobie szczoteczki do zębów.

Napisane przez casalinga87
Wolna Europa właśnie podała, że miraż odbył na Gibraltarze konferencję z adminami rosyjskiego PS. radzę mieć przy sobie szczoteczki do zębów.
ulala... ja mam wiatroke i bede walil do nadlatujacych helikopterow jak nasi bohaterowie z dalekiej arkantydy, arktyki czy cos w tym stylu co to niedawno na glownej wyboprczej piali jak to chcieli walczyc ;-)))
Napisane przez smoku
Napisane przez Jarzab86
Przy okazji haniebnej rocznicy trzy grosze a propos miłościwie nam rządzących"Okradacie swą ojczyznę czy wam kurwy nie jest wstyd?"
Tak serio mówiąc jeden z lepszych i prawdziwych polskich kawałków tego gatunku. Nową płytę Tadka polecam. Jest
![]()
![]()
![]()
![]()
Przekaz prosty i prawdziwy w pełni oddający prawdę dot. naszych rządzących. Co do Tadka to zawsze się wyróżniał razem z Kali na tle reszty Popków itp.
Nie przepadam za Firmą ale kawałek ♠_thumbsup:
Napisane przez wukaesiak
ikar czytasz GTA?![]()
no ba - nigdzie tylu glupich rzeczy nie znajdziesz pod jednym adresem, czasem jak czytam to sie zastanawiam czy jest cos co by mnie bardziej rozbawilo (i przy okazji nie zasypiam wiec moge grac dalej)
Napisane przez ikarPL
Napisane przez wukaesiak
ikar czytasz GTA?![]()
no ba - nigdzie tylu glupich rzeczy nie znajdziesz pod jednym adresem, czasem jak czytam to sie zastanawiam czy jest cos co by mnie bardziej rozbawilo (i przy okazji nie zasypiam wiec moge grac dalej)
lepsza jest opcja iść do punktu gdzie tak można, otworzyć dowolną stronę GTA, potem zebrać cały syf z gardła i napluć, a na końcu się oddalić 
@ Ejs idziesz do pracy w sobotę o 5:40
Napisane przez wukaesiak
@ Ejs idziesz do pracy w sobotę o 5:40![]()
my bad, to już dzisiaj
Napisane przez AceBestini
Napisane przez wukaesiak
my bad, to już dzisiaj
![]()
![]()
Hm, masz moze jakas skuteczna metode, zeby szybko sie wybudzic po ~4-5 snu?
Napisane przez BrushedWorld
Napisane przez AceBestini
Napisane przez wukaesiak
my bad, to już dzisiaj
![]()
![]()
Hm, masz moze jakas skuteczna metode, zeby szybko sie wybudzic po ~4-5 snu?
![]()
nope
tzn budzę się skutecznie, ale bardzo boleśnie
ryj boli i w gardle sucho, bo winiawa przed snem FTW
walic to, od nowego roku ide na jakis krzak - to co robia starsy podpierdala pod kryminal.... po prostu prokurator i do gazu....
nie wygralem ani razu flipa ale to co odjebywali do teraz to kpina - AK<K7 AK<A4 AA to dzis chyba przegralem wszystkie - z 88 z KK z JJ
pamietam jeszcze QQ<JJ ale nawet nie bede sprawdzal co tam bylo - pierwszy raz w zyciu mam dzienny zjazd na -35BI, ostatnio zdarzylo mi sie z 17 zjechac jak gralem calkowicie uwalony i zapodalem hiszpanski poker...
zostal mi ostatni stol i czas spadac w kimono
ajebany polecsma spac w wieokrotnosciach 1,5 godziny kiedy wchdozui faza rem i wasz mozg sie regeneruje