ja pierdolę
Ktos wie na jaki poker room polecic przyjaciela zebym ja cos dostal oraz on ? Jakie sa najlepsze oferty >
Napisane przez Dahid84
Ktos wie na jaki poker room polecic przyjaciela zebym ja cos dostal oraz on ? Jakie sa najlepsze oferty >
Room oferujący RB spod lady obv 
Napisane przez casalinga87
Napisane przez kapelusznik
trafiłem 3ke w totka :sdrinkile to dolarsów
![]()
![]()
3 (czyt. czy)
ktoś ogarnia te nowe promocje FTP? co to jest to deal-me-in
nie dostałem żadnej informacji na maila
Napisane przez kapelusznik
trafiłem 3ke w totka :sdrink
a ja 4
a w pozostałych 2 rąbnąłem się o 1 i o 2 oczka -.-
a w systemie 11 który puściliśmy z kumplami ani jednej nie trafiliśmy ;p
ktoś ogarnia te nowe promocje FTP? co to jest to deal-me-innie dostałem żadnej informacji na maila
![]()
wejdź sobie w request ---> Check my bonus offer jak tam masz to luz a jak nie masz nic to znaczy ze ci nie przysluguje
ja puki co i tak tego nie uaktywniam bo narazie nie mam zamiaru grac na fultilcie a jest tylko 21 dni na wyrobienie tego bonusa
Napisane przez musashi87
ktoś ogarnia te nowe promocje FTP? co to jest to deal-me-innie dostałem żadnej informacji na maila
![]()
wejdź sobie w request ---> Check my bonus offer jak tam masz to luz a jak nie masz nic to znaczy ze ci nie przysluguje
ja puki co i tak tego nie uaktywniam bo narazie nie mam zamiaru grac na fultilcie a jest tylko 21 dni na wyrobienie tego bonusa
BTW ja dostałęm 200$ bonusa dokładnie tyle samo co mialem z iron mena jak FTP padło
Napisane przez musashi87
![]()
nie mam tam nic, ale wyrabiam teraz Iron mana. Więc nie wiem, Deal me in dostane dopiero jak ten skończę, czy jak
gram turnieja na FTP ♠_o:
satelitke za FTP points do satelitki za duzo wiecej FTP points ♠_o: