ej ziomki
jadac do niemca, albo francji trzeba miec koniecznie dowod? czy starczy mi samo prawko?
Napisane przez EndWgw
ej ziomki
jadac do niemca, albo francji trzeba miec koniecznie dowod? czy starczy mi samo prawko?![]()
styknie
Napisane przez baadnewz01
Napisane przez EndWgw
ej ziomki
jadac do niemca, albo francji trzeba miec koniecznie dowod? czy starczy mi samo prawko?![]()
styknie
w sumie mam skan dowodu, od kapitalu od sowietstratedzy haha
drukne sobie
jeszcze legitymacje i ksiazeczke wojskowa wezme na wszelki wypadek
moze sie gestapo nie przyjebie o ten dowod
Napisane przez EndWgw
Napisane przez EndWgw
ej ziomki
styknie
drukne sobie![]()
jeszcze legitymacje i ksiazeczke wojskowa wezme na wszelki wypadek![]()
moze sie gestapo nie przyjebie o ten dowod![]()
Musisz mieć dowód.
Prawo jazdy nie uprawnia do przekroczenia granicy. Jak będziesz miał pecha, że jakiś patrol Cię na kontrole weźmie to wylądujesz w areszcie ![]()
Wiem, bo ciocia miała taką akcję jak jechała na wycieczkę do Francji. Jedna babka zgubiła dowód osobisty przed wyjazdem i uważała, że jak ma świstek z urzędu o oczekiwaniu na nowy oraz prawo jazdy to nie ma problemu
Napisane przez musashi87
Napisane przez EndWgw
Napisane przez EndWgw
ej ziomki
styknie
drukne sobie![]()
jeszcze legitymacje i ksiazeczke wojskowa wezme na wszelki wypadek![]()
moze sie gestapo nie przyjebie o ten dowod![]()
Musisz mieć dowód.
Prawo jazdy nie uprawnia do przekroczenia granicy. Jak będziesz miał pecha, że jakiś patrol Cię na kontrole weźmie to wylądujesz w areszcie
Wiem, bo ciocia miała taką akcję jak jechała na wycieczkę do Francji. Jedna babka zgubiła dowód osobisty przed wyjazdem i uważała, że jak ma świstek z urzędu o oczekiwaniu na nowy oraz prawo jazdy to nie ma problemu![]()
Dobrze gadasz, tez juz sie tego dowiedzialem
kurwa kurwa kurwa kurwa
Tez ten swistek wzialem, ze zgubilem, ale sie dowiedzialem, ze to gowno warte i dowod musi byc. I chuj z wyjazdu, musze czekac na dowod 3 tygodnie. w kurwee jebanee
U mnie misja bombonierka i dzwonienie wcześniej, czy już jest dało rezultat w postaci odebranego dowodu po ok tygodniu
Napisane przez wukaesiak
U mnie misja bombonierka i dzwonienie wcześniej, czy już jest dało rezultat w postaci odebranego dowodu po ok tygodniu![]()
ciekawe jak ta cala porcedura wyglada,
Napisane przez wukaesiak
U mnie misja bombonierka i dzwonienie wcześniej, czy już jest dało rezultat w postaci odebranego dowodu po ok tygodniu![]()
to nic nie da dowody i tak drukuje Warszawska wytwórnia papierów wartościowych i nie wpłyniesz na to kiedy go wydrukują i wyślą. NO chyba że mieszkasz w Warszawie.
Napisane przez musashi87
Napisane przez wukaesiak
to nic nie da dowody i tak drukuje Warszawska wytwórnia papierów wartościowych i nie wpłyniesz na to kiedy go wydrukują i wyślą. NO chyba że mieszkasz w Warszawie.
moze chociaz tyle da, zeby to szybko do nich wyslali
Napisane przez musashi87
Napisane przez wukaesiak
fakt faktem w tydzien był