Napisane przez Kuubek
Napisane przez SeBiX7
dupa cyckiwagina
to witamina
Napisane przez musashi87
nalicza wam SP pointsy ze starsów po migracji na .eu?
nie
ale może dlatego, że nie mam podpiętego konta
Napisane przez musashi87
nalicza wam SP pointsy ze starsów po migracji na .eu?
ok już nie istotne:
Sp P*
a tak w ramach dobranoc titsy:

sebix mam problem od kilku dni z przeglądaniem stronek, a słyszałem ze z Ciebie dobry haker
zauważyłem, że działają mi tylko te większe portale, te mniejsze już nie (wyświetla mi się, że nie można wyświetlić strony, tak jakbym nie miał neta)
i o co tu chodzi ?
Napisane przez piecykowy
sebix mam problem od kilku dni z przeglądaniem stronek, a słyszałem ze z Ciebie dobry haker![]()
zauważyłem, że działają mi tylko te większe portale, te mniejsze już nie (wyświetla mi się, że nie można wyświetlić strony, tak jakbym nie miał neta)
i o co tu chodzi ?![]()
-użyj innej przeglądarki,
-sprawdź czy antywirus/firewall nie blokuje portów (jak nie wiesz jak to po prostu wyłącz kurestwo)
Napisane przez SeBiX7
Napisane przez piecykowy
sebix mam problem od kilku dni z przeglądaniem stronek, a słyszałem ze z Ciebie dobry haker![]()
i o co tu chodzi ?![]()
-sprawdź czy antywirus/firewall nie blokuje portów (jak nie wiesz jak to po prostu wyłącz kurestwo)![]()
ściągnij i zainstaluj avast PC tune up i użyj polecenia przyspieszenia połączenia internetowego.
Powinien poustawiać wielkosci pakietów czy TTL tak żeby nie było problemów :challenge
Napisane przez SeBiX7
Napisane przez piecykowy
i o co tu chodzi ?![]()
-sprawdź czy antywirus/firewall nie blokuje portów (jak nie wiesz jak to po prostu wyłącz kurestwo)![]()
- w IE to samo
- wyłączyłem avasta i dalej to samo
zaraz sciagne ten program co pisal musashi
Napisane przez piecykowy
fajnie, nie mogę wejść na żadną ze stronek gdzie moge pobrać ten program ..![]()

system?
-panel sterowania i wyłącz zapore windows
-zresetuj modem/router (odłącz z gniazdka, poczekaj z 30sek i podłącz)
Napisane przez SeBiX7
-zresetuj modem/router (odłącz z gniazdka, poczekaj z 30sek i podłącz)
działa !
zresetowałem router i jest OK
dzięki wielkie ! :fdrink
Napisane przez piecykowy
Napisane przez SeBiX7
-zresetuj modem/router (odłącz z gniazdka, poczekaj z 30sek i podłącz)działa !
zresetowałem router i jest OK![]()
dzięki wielkie ! :fdrink
ez