dadowiec nie chcialem nic pisac by nie peszyc ale jak tylko zaczelem przygladac sie grze to odrazu wiedzialem ze nie wygrasz bo ja jak patrze na FT to Polak nigdy nie wygrywa!
btw 4 miejsce i te 4k to nie jest zly wynik
graty
dadowiec nie chcialem nic pisac by nie peszyc ale jak tylko zaczelem przygladac sie grze to odrazu wiedzialem ze nie wygrasz bo ja jak patrze na FT to Polak nigdy nie wygrywa!
btw 4 miejsce i te 4k to nie jest zly wynik
graty
Napisane przez mardmo
dadowiec nie chcialem nic pisac by nie peszyc ale jak tylko zaczelem przygladac sie grze to odrazu wiedzialem ze nie wygrasz bo ja jak patrze na FT to Polak nigdy nie wygrywa!btw 4 miejsce i te 4k to nie jest zly wynik
![]()
graty
zle ft ogladasz;)
Napisane przez mardmo
go for it :fdrink
przydaloby sie, bo bedzie beka jak torbe na stakingu zalicze
Napisane przez Kuubek
Napisane przez mardmo
go for it :fdrinkprzydaloby sie, bo bedzie beka jak torbe na stakingu zalicze
![]()
go for the beka imo
Napisane przez Kiersno
Napisane przez Kuubek
Napisane przez mardmo
go for it :fdrinkprzydaloby sie, bo bedzie beka jak torbe na stakingu zalicze
![]()
go for the beka imo
caly czas zmierzam, rozjazd w ev w stt mam juz na ~$800
Grabbed by Holdem Manager NL Holdem $250(BB) Poker Stars SB ($9,208) Hero ($10,851) UTG ($13,839) UTG+1 ($8,632) UTG+2 ($10,113) MP1 ($6,546) MP2 ($32,575) CO ($11,720) BTN ($33,717) Dealt to Hero 5♠ A♠ fold, fold, fold, fold, MP2 calls $250, CO calls $250, fold, SB calls $125, Hero checks FLOP ($1,270) J♠ T♠ 6♠ SB checks, Hero checks, MP2 checks, CO checks TURN ($1,270) J♠ T♠ 6♠ 4♣ SB bets $381, Hero raises to $1,173, MP2 raises to $1,965, CO folds, SB folds, Hero raises to $4,141, MP2 calls $2,176 RIVER ($9,933) J♠ T♠ 6♠ 4♣ A♣ Hero bets $6,430 (AI), MP2 calls $6,430 MP2 shows 9♣ K♠ (Pre 39%, Flop 0.1%, Turn 0.0%) Hero shows 5♠ A♠ (Pre 61%, Flop 99.9%, Turn 100.0%) Hero wins $22,793
btw jestem ciekawy procesu myslowego ziomka od K high
zapchałes sobie głowe pierdołami o procesach myslowych a poker to intuicja
nigdy tak nie wygrasz
Napisane przez Kiersno
nigdy tak nie wygrasz
potwierdzam, ziomek przed chwila mial czute na tripsy z 64s i callnal shove pre za 30bb
Napisane przez Kuubek
Napisane przez Kiersno
nigdy tak nie wygraszpotwierdzam, ziomek przed chwila mial czute na tripsy z 64s i callnal shove pre za 30bb
sry za powyzsze
tamtego posta napisal mi kot, dojebal sie do kompa
oczywiscie nie martw sie wygrasz bo jestes lepszy od nich i pokonasz wariancje tylko musisz grac duzo i madrze i duzo
zbijasz sie zapewne Kiersno, a ja serio na przestrzeni 600 sitow jestem 100bi pod ev, nie wspominajac o deepach w mtt i cyrkach