Na skajpaju też sa randomy
Napisane przez DavidKu
Na skajpaju też sa randomy
Cafe>skype bo nie zamula neta jak sie gra 20 stolikow
Napisane przez mlooody88
spam sie skonczyl![]()
Jaki limit mlody, ze az platna swiecisz ♠_rolleyes:
Napisane przez magda25uk
Napisane przez gadouk
Napisane przez magda25uk
A gdzie sie wszyatkie stare spamery podzialy![]()
Wszyscy na skypa uciekli![]()
przyszli randomy i kiepki to strach siedziec
Codziennie tu takie pustki sa
![]()
I co to za zwyczaje, zeby w nc posty bez emotek pisac![]()
depresja porandomowa
no masakra jedna wielka
kudlaty ledwo pisze, persila nie ma focha z kierznem bogaczem rzucil, mazaq dozywocie
kabucze, perwersy, sebixy i reszta juz nie takie mlode wilki jak kiedys
No prosze..
A ja jeszcze pamietam jak mnie kiersno przez gg uczyl grac sitki za 1$, persil farmil mikro a mazaq niewywiazal sie z zakladu, ze wyrobie diamentana mikro (i do tej pory mi piosenki pochwalnej nie napisal
)
A teraz to widze ze straszna lipa tu jest ♠_cry:
Gdzie te czasy gdy liczba postow>$
Napisane przez magda25uk
No prosze..
A ja jeszcze pamietam jak mnie kiersno przez gg uczyl grac sitki za 1$, persil farmil mikro a mazaq niewywiazal sie z zakladu, ze wyrobie diamentana mikro (i do tej pory mi piosenki pochwalnej nie napisal)
A teraz to widze ze straszna lipa tu jest ♠_cry:
Gdzie te czasy gdy liczba postow>$
fala randomow i nie ma
magda a Ty juz nl100 czy 200 grasz ?
bo pisalas ze wrocisz jak bedziesz wysoko grac
Spoiler
I jeszcze slowo do korneliuszw, ktoremu rowniez pomysl banow niezmiernie przypadl do gustu.
Po co szukasz zaczepki w nc i dc prowokujac innych, przeciez to spam i trolling w najczystszej postaci.
Wole juz czytac mazaqa, przynajmniej jego co prawda czasen glupie teksy, byly przynajmniej zabawne.
Natomiast przez ciebie przebija taka pycha i chec pokazania jakim to madrym i wszechwiedzacym czlowiekim nie jestes, ze az na wymioty zbiera..
Ps prosze bez ripost bo logowalam sie tu po raz ostatni (przy okazji gratulacje dla nowych wladz, support dziala nawet sprawniej niz wczesniej, zycze powodzenia)
A zreszta nawet nie bedzie wam az tak batdzo potrzebne, kiedys by zalagodzic problemy wysykaliscie Kasie, wiec teraz majac dwie przedstawicuelki plci pieknej problemy same bedda sie rozwiazywaly (co juz zreszta widac po postach niektorych ogrow, pisanych zapewne z jezykiem zwisajacym po sam pas..).
Anyway GL i do zobaczenia u konkurencji shark thumbsup shark thumbsup
Ps2 Jakby ktos mial kontakt do Thesisa to poproscie w moim imieniu by kontynuowal bloga gdzies indziej, fajnie sie go czytalo i szkoda by bylo, gdyby przestal
gadouk global
Napisane przez gadouk
I jeszcze slowo do korneliuszw, ktoremu rowniez pomysl banow niezmiernie przypadl do gustu.
Po co szukasz zaczepki w nc i dc prowokujac innych, przeciez to spam i trolling w najczystszej postaci.
Wole juz czytac mazaqa, przynajmniej jego co prawda czasen glupie teksy, byly przynajmniej zabawne.
Natomiast przez ciebie przebija taka pycha i chec pokazania jakim to madrym i wszechwiedzacym czlowiekim nie jestes, ze az na wymioty zbiera..Ps prosze bez ripost bo logowalam sie tu po raz ostatni (przy okazji gratulacje dla nowych wladz, support dziala nawet sprawniej niz wczesniej, zycze powodzenia)
A zreszta nawet nie bedzie wam az tak batdzo potrzebne, kiedys by zalagodzic problemy wysykaliscie Kasie, wiec teraz majac dwie przedstawicuelki plci pieknej problemy same bedda sie rozwiazywaly (co juz zreszta widac po postach niektorych ogrow, pisanych zapewne z jezykiem zwisajacym po sam pas..).
Ps2 Jakby ktos mial kontakt do Thesisa to poproscie w moim imieniu by kontynuowal bloga gdzies indziej, fajnie sie go czytalo i szkoda by bylo, gdyby przestal
c to za tekst
Napisane przez NaszaKlasa
gadouk global![]()
Napisane przez gadouk
Natomiast przez ciebie przebija taka pycha i chec pokazania jakim to madrym i wszechwiedzacym czlowiekim nie jestes, ze az na wymioty zbiera..Ps prosze bez ripost bo logowalam sie tu po raz ostatni (przy okazji gratulacje dla nowych wladz, support dziala nawet sprawniej niz wczesniej, zycze powodzenia)
c to za tekst
![]()
+1
Spoiler
random gonna random
Napisane przez EndWgw
Napisane przez kaczuba
Napisane przez EndWgw
do myciakto?
randomy
ale osiemnastka
Napisane przez EndWgw