Napisane przez mjeszko
szczerze to nie wiem czy jeszcze produkują w ogóle karty graficzne z jednym wyjściemtakże nie bój się
zależy tylko czy chcesz mieć po kablu HDMI/DVI/VGA
![]()
a jest jakaś jakościowa różnica ?
Napisane przez mjeszko
szczerze to nie wiem czy jeszcze produkują w ogóle karty graficzne z jednym wyjściemtakże nie bój się
![]()
Napisane przez piecykowy
Napisane przez mjeszko
![]()
![]()
teoretycznie HDMI>DVI>>>>>>>>>>VGA
Napisane przez Quadis
piecykowy nadal fr![]()
non toper
myslalem nad przejsciem na SH, ale dopoki sa fajne wyniki, a gierki na moich stawkach + plus troche wyzej fajnie smigaja, to jeszcze je pogram
Napisane przez piecykowy
Napisane przez Quadis
piecykowy nadal fr![]()
non toper
![]()
myslalem nad przejsciem na SH, ale dopoki sa fajne wyniki, a gierki na moich stawkach + plus troche wyzej fajnie smigaja, to jeszcze je pogram![]()
dobry gracz, dobry mindset i 0 whine
Sebix dobrze napisal. Przy czym HDMI od DVI rozni sie tym ze po hdmi mozesz jeszcze dzwiek przesylac no i jest to nowszy standard i koncowka jest mniejsza/wygodniejsza ;-)
Napisane przez mjeszko
Sebix dobrze napisal. Przy czym HDMI od DVI rozni sie tym ze po hdmi mozesz jeszcze dzwiek przesylac no i jest to nowszy standard i koncowka jest mniejsza/wygodniejszadokładnie, z tym, że monitory z HDMI są droższe
![]()
http://allegro.pl/gateway-xhd3000-30-s-pva-gwar-14-miesiecy-i1853625258.html
wezme ten, za nowy 30' i rozdzialke 2560x1600 trzeba zaplacic ok 5k PLN, a mi nowy nie jest potrzebny, a pisał facet że jak nowy
przesylka kurerska pobraniowa z możliwościa sprawdzenia zawartości i dobrze bedzie
Napisane przez Quadis
czek rejsujom z piontkami na boardzie z 3 OC i trafiajom sety na turn![]()

na którym monitorze zmieści się wiecej stolikow:
32' i 1920 x 1080 czy 30' i 2560x1600
jak na moje oko chyba na tym drugim
Napisane przez piecykowy
na którym monitorze zmieści się wiecej stolikow:
32' i 1920 x 1080 czy 30' i 2560x1600jak na moje oko chyba na tym drugim
![]()
correct
Napisane przez kawe
Ile chcesz stołów zmieścić?
24 ... moga na siebie w jakims stopniu zachodzic, ale mysle ze wiekszy niz 32' nie ma sensu
Na 30 będą zapewne zachodzić ale nie w takim stopniu żeby gra sprawiała problemy. Zawsze można rozważyć opcje 2uch monitorów
Napisane przez kawe
Na 30 będą zapewne zachodzić ale nie w takim stopniu żeby gra sprawiała problemy. Zawsze można rozważyć opcje 2uch monitorów
pisalem juz o tym wczesniej, nie wyobrazam sobie gry na 2och monitorach, wole skupic wzrok na jednym wiekszym monitorze
♠_thumbsup: właśnie to miałem dopisać że nie każdy może latać gałami po 2uch monitorach. Bierz ten 30", byleby nie wywindowali Ci ceny ♠_thumbsup: