Hmm, no to chyba w tedy powinien być shove pre na takim shorcie?
witam, wszedłem o 21.15 na turniej dla zabicia czasu i siedzę nadal... a o 6.45 pobudka...
Napisane przez Rantrave
Hmm, no to chyba w tedy powinien być shove pre na takim shorcie?
jak otwierasz na 15-17bb to wystarczy cbet i call i juz masz psb
jednak to troche za duzo na open shove na stt
Jak mam retardy, które mnie callują IP + grają postflop i callują c-bety, to na 18nastkach gram shove, i nie bawię się,
bo mnie denerwują cfaniacy co mają pp i grają calle i trapują na 15 BB zamiast na mój bet zrobić shove na twarz
Napisane przez Kuubek
Napisane przez Perwers
Napisane przez Kuubek
zaraz ft w mtt omaha ♠_cool:Jakbyś się odkrył, to bym się zesrał ze szczęścia
![]()
ok, zrobie wyjątek ale tylko na godzine ♠_cool:
WOWOWOWOW MTT Playah?
Napisane przez Perwers
Napisane przez Kuubek
Napisane przez Perwers
Napisane przez Kuubek
zaraz ft w mtt omaha ♠_cool:Jakbyś się odkrył, to bym się zesrał ze szczęścia
![]()
ok, zrobie wyjątek ale tylko na godzine ♠_cool:
WOWOWOWOW MTT Playah?
tak, wracam do mtt, micro na rozgrzewke
Napisane przez Rantrave
Ta czerwona kreska w cash NL dosyć "imponująco" wygląda, i czasem się zastanawiałem WTF
czerwona kreska na cash to co innego (nonSD winnings)
nie pamietam jaki kolor ma kreska AI EV bo dawno nie patrzyłem
Napisane przez hazelasty
Napisane przez mazik22
IMO fold.Malo do wygrania duzo wiecej do przegrania. Czy tak ciezko zaczekac pare rozdan i skasowac te pare $$ i wybrac duzo lepszy spot niz pakowanie sie w taki shit. Pushujesz i modlisz sie zeby spasowal.
Naczytali sie ksiazek ze gramy o 1 miejsce tak jakby zostalo 20 a nie prawie 300 graczy.
To ze masz spore FE to gow... prawda. Koles na BB jest ogaraniajacy wiec wie ze random bedzie gral szeroko, a koles z supernova bedzie pushowal jeszcze szerzej. W dodatku taki call to nawet nie polowa jego stacka wiec FE jest duzo mniejsze niz sie zdaje. I maksymalizujesz agresje gdy jestes big stackiem a nie kolesiem z 15 bb
Nastepnym razem nie wal w gacie ze masz M6. Ale i tak jestem w zdecydowanej mniejszosci wiec zrobisz co zechcesz.
sry, ale w dupie byles, gowno widziales.
Napisane przez Rantrave
Będą teraz szczurzyć 1h
nie bede, bede wypierdalac jednego po drugim ♠_cool:
Jak chcesz ich wypierdalać jak będą szczurzyć, suckoutować Ciebie i będzie się to przeciągało 1h?
Napisane przez Rantrave
Jak chcesz ich wypierdalać jak będą szczurzyć, suckoutować Ciebie i będzie się to przeciągało 1h?
skill>luck
nie będą ♠_cool:
Napisane przez Kuubek
Napisane przez Rantrave
Jak chcesz ich wypierdalać jak będą szczurzyć, suckoutować Ciebie i będzie się to przeciągało 1h?skill>luck
nie będą ♠_cool:
W longurnie, a nie w shortrunie jakim jest wbicie się na FT
Napisane przez casalinga87
czznowu pojebałem BM
![]()
Spoiler
ale tym razem trochu przyżarło
![]()
Jaki roll?