na chuj mi kurwa twoje kwiaty
Napisane przez FedericoRivero
nie otwierać spoilera, kok insideSpoiler
- - - <===3
dzieki za ostrzezenie
Napisane przez persii
Napisane przez Miqlas
na chuj mi kurwa twoje kwiatyna chuj nam kurwa ten kudlaty
![]()
to ide
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez persii
Napisane przez Miqlas
![]()
to ide
iććie fszyscy w uj
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez persii
Napisane przez Miqlas
![]()
to ide
Dobry kucharz w Oslo może liczyć na 130 koron za godzinę brutto (ok. 65 zł), natomiast wyspecjalizowani pracownicy budowlani, jak monterzy konstrukcji stalowych, hydraulicy przemysłowi i ślusarze – 150 koron za godzinę brutto (75 zł). Jeszcze wyższe (155 koron) stawki otrzymują pielęgniarki dyplomowane, fizykoterapeuci, farmaceuci
Napisane przez mazaq
Dobry kucharz w Oslo może liczyć na 130 koron za godzinę brutto (ok. 65 zł), natomiast wyspecjalizowani pracownicy budowlani, jak monterzy konstrukcji stalowych, hydraulicy przemysłowi i ślusarze – 150 koron za godzinę brutto (75 zł). Jeszcze wyższe (155 koron) stawki otrzymują pielęgniarki dyplomowane, fizykoterapeuci, farmaceuci
![]()
to komus chce sie za tyle robic?
Napisane przez hasiek
Napisane przez mazaq
![]()
to komus chce sie za tyle robic?
Zdaniem mniejszości romskiej w Rumunii określenie „Cygan” jest uwłaczające, obraźliwe i lekceważące. Dla Romów „Cygan” to synonim biedy i braku wykształcenia. Ich oburzenie jest tym większe, że nie zapytano o zdanie samych zainteresowanych.
Urzędnik imigracyjny miał na tyle dość swojej małżonki, że wciągnął ją na listę osób podejrzanych o terroryzm podczas jej wizyty w rodzinnym Pakistanie - donosi orange.co.uk.
Kiedy udała się na lotnisko, by wrócić do Wielkiej Brytanii, na lotnisku otrzymała informację, że nie może wsiąść do samolotu. Odmówiono jej informacji o powodach takiej decyzji. Mąż, z którym się skontaktowała, obiecał, że sprawą się zajmie i przez kolejne trzy lata nie znalazł na to czasu.