Napisane przez ekonom
Nie wiem co robić![]()
Mam dziwne poczucie życiowego niespełnienia, i chwilową chęć naprawienia tego![]()
ekonom jest gejem
Napisane przez ekonom
Nie wiem co robić![]()
Mam dziwne poczucie życiowego niespełnienia, i chwilową chęć naprawienia tego![]()
ekonom jest gejem
Napisane przez Thorek
Napisane przez ekonom
Nie wiem co robić![]()
Ekonom jesteśmy młodzi.. całe życie przed nami.
Będą się śmiać z tego
GÓWNIARZE
Napisane przez persii
Napisane przez ekonom
Nie wiem co robić![]()
ekonom jest gejem
![]()
![]()
Napisane przez Miqlas
fml jakies niespelnione geje, kurwujace dzieci i niszowe rapsy, wtf is goin on
nie jest gejem, bo geje się obnoszą i chodzą z piórami w dupie, co najwyżej jest pedałem
Napisane przez schematyczna
Napisane przez Thorek
Napisane przez ekonom
Nie wiem co robić![]()
I tak jak już będziesz krok od tego żeby coś zmienić to się wycofasz i schowasz w skorupkę bzium
bo tak wygodniej. Bo tak trzeba. Bo lepiej sie nie wychylać. Lepiej nie zmieniać.
![]()
Dlaczego
![]()
Ludziki raczej nie lubią zmian bo wymagają zużycia jakiś tam pokładów energii które lepiej wykorzystać wiadomo... np. na marudzenie
Imo... wiadomo że jak w społeczeństwie pojawi się jakiś wyłom w postaci jednostki która chce coś zmienić chce sie wybić z tego marazmu to wszystko bedzie sie działo tak żeby tylko ją znowu przywrócić do pionu i wstawić w szereg owieczkowy
Hmm...
w sensie że jak ktoś mówi "chce zmian" to tak jakby mówił "chce iśc na wojne z samym sobą i ze wszystkimi innymi"
czyli samobójstwo.
To smutne jest. Ja nie chcę żyć tak jak inni chcą, żebym żył
Napisane przez FedericoRivero
Napisane przez Miqlas
fml jakies niespelnione geje, kurwujace dzieci i niszowe rapsy, wtf is goin onnie jest gejem, bo geje się obnoszą i chodzą z piórami w dupie, co najwyżej jest pedałem
pedał to gej bez kasy
Napisane przez ekonom
Nie wiem co robić![]()
I tak jak już będziesz krok od tego żeby coś zmienić to się wycofasz i schowasz w skorupkę bzium
bo tak wygodniej. Bo tak trzeba. Bo lepiej sie nie wychylać. Lepiej nie zmieniać.
![]()
Niestety często brakuje często brakuje determinacji, albo osoby która by nas motywowała i dzięki której wiemy że to co robimy ma sens
Napisane przez Thorek
Napisane przez Thorek
Napisane przez ekonom
Nie wiem co robić![]()
![]()
Dlaczego
![]()
Ludziki raczej nie lubią zmian bo wymagają zużycia jakiś tam pokładów energii które lepiej wykorzystać wiadomo... np. na marudzenie
Imo... wiadomo że jak w społeczeństwie pojawi się jakiś wyłom w postaci jednostki która chce coś zmienić chce sie wybić z tego marazmu to wszystko bedzie sie działo tak żeby tylko ją znowu przywrócić do pionu i wstawić w szereg owieczkowy
Hmm...
w sensie że jak ktoś mówi "chce zmian" to tak jakby mówił "chce iśc na wojne z samym sobą i ze wszystkimi innymi"
czyli samobójstwo.
![]()
K-K-K-K-KOMBO BREJKER
Napisane przez Thorek
![]()
emm... no tak jakby nie masz wyboru.
Dlaczego
![]()
co wy pierdolicie.
imo thorek powinien z ekonomem zamieszkac, zeby mogli sobie w ramie plakac
Napisane przez mazaq
co wy pierdolicie.
imo thorek powinien z ekonomem zamieszkac, zeby mogli sobie w ramie plakac![]()
Ekonom co o tym myślisz