30 minut i 70BB w plecy, dobrze, ze do rana daleko.
ja ja sie zapisałem do tura z gwarantowana pula 30k$ na pokers stars grąłem na musie 0,5/1$ byłem juz 100 w plecy wyszedłem na 20 kilka do przodu ja doczekam zagram w turnieja jak nie to odrejtruje sie
jestem przy dnie odbijam sie do sredniej i znowu spadam do dna... i tak w kolko... ale wlasnie out... 50 mce.. brak kasy :/
ja jeszcze wentualnie turniej na poker stars i kończe gre na PKR jak cos do przodu wyjde rano pocignołem ładnei teraz zadawala mnie cokolwiek byle przód;)
Ja jeszcze jestem, ale lece od polnocy po rowni pochylej i zara mnie szlak trafi. Piekne karty na flopie ale i tak mnie wszyscy dymaja rowno dzisiaj :/
ja juz zastanawiam sie czy nie isc spac poprawiłem poranny wynik o 60$ a rano miałem 310$ do przodu wiec odejmując 100 wczorajszego minusu cąłkiem nieźle :)jeszcze pójde zpalci i zastanowie sie czy jestem wstanie grac jeszcze pare godizn umysł mam trzeźmy ale ciało nie bardzo:P
2 dzien bez pokera prawie skonczony - udalo sie!
Ciekawe, czy rano znow mnie downswing zastanie... :/
Poki co pare gierek w3 i spac
gl hf
trzeba jakiegoś irca albo chata ogarnąć. taka komunikacja na forum jest trochę marna. (no ale podnosi aktywność forum w statystykach przynajmniej...)
prawda:) ja pykam turniej ten gwarantowane 45k na pokers stars ale wymienkłem troche i strit wszedł eh i jak bym zagrał to bym ejszcze troche pograł a teraz to walka o przetrwanie
dotrwałem do przerwy jak cud sie nie stanei to za długo juz nie pogram a szkoda bo ejst o co grać 75k w puli:) i jeszcze 400 musi odpasc do płaconych ....
A ja jak zwykle resztką sił gonie sobie SnG.
Na Starsach i FTP.
Powodzenia nocne marki.