Właśnie zainstalowałem Windows7, jest tak zajebisty, że aż captura pulpitu wkleje:

Właśnie zainstalowałem Windows7, jest tak zajebisty, że aż captura pulpitu wkleje:

Napisane przez szok38
A jest opcja z pulpitem dla facetów w tej samej lub podobnej cenie??
Walić cene,(jak ktoś nie chce placic to se sciagnie) i tak musimy używać "okienek", bo sa popularne. Ale musze przyznac ze windows 7 im sie jakos udal .... wiadomo "7" to poprawiona ""Vista"..jak to w windowsach.... ale za to "areo" na karcie grawicznej chdzi...... a z postepem czsu isc trzeba.....
<--- zajebie kiedyś tego ludka... memem juz sie stal ?
Napisane przez szok38
To raczej zajebisty Gość. Ale przyznam , że nie wiem kto zacz :rolleyes:[/quoteAdam Clayton, baista U2
Napisane przez szok38
O żesz![]()
Może....
Jest ktoś na forum kto lubi U2? ... bo zaloze fun club w menu ♠_evil:
Chciałem to puścić czytając o Tym co kolega wyżej napisał . I puszczę , bo trudniej.... o większą sztukę.
Ja nie jestem, nie znam angielskiego - słowa to chyba jedyna rzecz za którą ich można lubić.Stare słowa bo te nowe to raczej komercja. W komercji są doskonali.
Napisane przez BSCpl
O muj bosze, urzywasz IE?
Basista Metaliccy jest lepszy, to bez dwoch zdan.... ale ja nie szukam kontaktu z metalowcami..... pop rock !
Lepszy ??? Bardziej bogaty - To pewne
.
Nawet Konie czasem muszą spać
Dobrej nocy.Cze